Fogyasztó turmixrecepteket küldjetek kérlek!?
Hús+tojás + ruccola, saláta, répa, paradicsom + kókuszzsír + fűszerek (só, bors, zöldfűszerek).
Amíg ilyet eszel addig domináns marad a glukagon a testedben és fogyni fogsz nem zsírt visszaépíteni.
Még mindig egyetlen fogyasztószer a saját testünk és a hormonjaink, illetve ezek kiegyensúlyozott jelenléte (egészséges endokrin rendszer).
Ha eltekintünk a nagyon ritka öröklött hormonális betegségektől, akkor e téren az életmódunk a meghatározó, különösen a táplálkozásunk. Lehet enni cukrot, és felborítjuk a zsírraktározásért felelős szabályozást, ahelyett hogy energikusak lennénk inkább fáradtak de cserébe nagyok leszünk, lehet enni normálisan is akkor nem leszünk szép nagyok, viszont lesz energiánk például mozogni.
Gyógyszerszedés, edzés mennyisége, típusa is beleszól. Vannak gyógytornák és kezelések amik segítik a mirigyeink működését így a hormonrendszerünket és a szabályozást is.
A jó indulatú válaszokat köszönöm.
Nyilván nem hiphopp fogyásra gondoltam, hanem amelyek elősegítik az emésztést, hozzájárulnak a fogyás könnyítéséhez. Sokan fogyasztanak ilyesféléket, gondoltam, ha valakinek valami bevált, azt leírja.
De az emberek sajnos manapság gúnyosak és rosszindulatúak.
És képzeld el milyen gúnyos ér rosszindulatú az, aki fogyókúrás turmixporokat gyárt és forgalmaz, miközben ezek általában csak ócska cukrozott szójás szemetek.
Na akkor hasonlítsd össze hogy ezekhez képest a te válaszolóid mennyivel kedvesebbek és segítőkészebbek meg humorosabbak voltak! Egy sem húzott le anyagilag, egy sem kockáztatta az egészségedet! Meg is köszönhetted volna a válaszokat..
De ha neked az kell, hogy takarmánys.zart egyél cukorral (ilyen ócskusz hulladékprotein és cukor keveréket amikből sok 'fogyasztóturmixot' kevernek) akkor hajrá :)
Nem a porokra gondoltam, rendkívül kedves, humoros és jóindulatú válaszoló. Gyümölcs és zöldség kombókra, amik már beváltak valakiknek, vagy tisztítókúrák részei voltak. Szerinted egy porhoz hol kell recept?
Jahj mindegy.. nézd csak hülyének az embereket, ez a megfelelő hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!