Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy nap alatt meg lehet...

Egy nap alatt meg lehet hízni? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon könnyem szedek fel egy-egy kilot par nap alatt de eleg konnyen le is adom.

Most is felszedtem egy kicsit de ket nap alatt le is tudtam adni ugy hogy kevesebbet ettem. Viszont ma eleg sokat ettem. Ez ujra feljon vagy egy nap az nem szamit?

2014. dec. 5. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb huleyeg, ha mindennap mered magad. A sulyod nem csak attol fugg, hogy men yit eszel, hanem attol is mennyi folyadekot viszel be, hanyszor mesz pisilni, vagy hosszu wc-re.

Probald ki. Reggel, ha felkelsz allj ra a merlegre majd menj el wc-re utanna ujra merd meg magad, az ertekek kozott akar fel kilo kulombseg is lehet. Ha eszel es iszol elotte es utanna is valtozik a sulyod, ha pedig este lefekves elott mered magad akkor is mas lesz az ertek mint reggel.

Hizasrol es fogyasrol akkor beszelunk, ha a sulyvaltozas tartos es ugyan abban az idoben mert ertekek atlaga magasabb vagy kevesebb mint az elso mereskor. Vagyis, ha 52 kilo vagy atlagosan es reggelente mered magad egyik nap 51,5 kg, masnap 52 vagy harmadnap pedig 52,9 az meg nem hizas vagy fogyas. Ha viszont 52 kgvagy most es 55-57kg vagy 1-2 honap mulva akkor az mar hizas. Es forditva fogyas.

2014. dec. 5. 16:09
 2/2 A kérdező kommentje:
:DD nem szoktam merni magam hanem erezni meg latni szoktam magamon hogy felszedtem egy kicsit.
2014. dec. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!