Hashajtótol lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy káros, nem kell kioktatni. Lehet tőle fogyni vagy nem?2014. dec. 3. 12:54
2/8 anonim válasza:
Nem. De aranyeret, emésztési zavarokat, rossz közérzetet és a bélflórád halálát okozhatod vele...
3/8 anonim válasza:
Nem..Van egy ismerősöm,aki vagy 15 tabletta hashajtót vesz be egyszerre,amikor úgy érezte,hogy "túl sokat evett" (de amúgy egyáltalán nem fogyott tőle) aztán végül odáig jutott,hogy aranyere lett.
4/8 anonim válasza:
Nem.
Nekem egyszer orvosi utasításra kellett hashajtót szedni - az ég világon semmit sem csinált. Semmi hatása nem volt azon kívül, hogy égett és fájt tőle a gyomrom. Borzalmas volt... Egyszerűen abba is hagytam, nem érdekelt, mit mond az orvos, mert szenvedtem tőle, a hozzáfűzött reményeket pedig így sem, úgy sem váltotta be.
Ha a súlyod lejjebb is menne (feltételezve, hogy mondjuk neked használ), az akkor is csak látszat lenne, nem igazi fogyás, hanem csak "kiürülnél".
5/8 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy tudod, káros és a válaszolók is határozott NEM-et írtak, ki fogod próbálni?
6/8 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nagyon lassú az anyagcserém. :/ talán ez adna egy kos plusz segítséget a fogyashoz. Persze egészséges étrend és sport mellett
2014. dec. 3. 16:03
7/8 anonim válasza:
Mi köze az anyagcserének a fosáshoz???????
Anyagcsere alatt a sejtanyagcserét értjük, nem azt, hogy mikor szarsz ki valamit miután megetted.
8/8 anonim válasza:
Az egészséges étrendnek semmi értelme, ha kifosod a tápanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!