Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy elfogadja...

Mit csináljak, hogy elfogadja a családom, hogy nem akarok hízni?

Figyelt kérdés
15-hós a kislányom és ez idő alatt sikerült lefogynom 86kg-ról 58kg-ra.Még szeretnék további 3-4-kg-ot leadni de folyton cseszeget mindeni,hogy inkább hízzak.Nem csinálok semmi drasztikusat csak kevesebbet eszek és tornázok rendszeresen és nem fogadják el,hogy így érzem magam jól a bőrömben.Amúgy meg a terhesség előtt is 63-65kg között cikáztam.
2010. jan. 30. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg nekik, hogy megmondanák-e, hogy fogyj le, ha egy kis felesleg volna rajtad. Ugyanis ugyanolyan rossz ha úgy beleszólnának, mint ahogy most teszik.
2010. jan. 30. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el a füled mellett amiket mondanak neked a súlyoddal kapcsolatban. Amíg egészséges vagy addig légy annyi kg, hogy jól érezd magad a testedben.
2010. jan. 30. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok,de..

Hogy sikerült? Követtél valami előírt diétát, vagy magadtól?

2010. jan. 30. 21:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Semmi különöset nem csináltam, csak kevesebb édesség és sok mozgás, meg persze egy égedelem eleven gyerkőc csodákra képes. (11 hónaposan felmászott már az asztal tetejére és ott táncolt :-) )
2010. jan. 30. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Probàld meg oket is egeszséges életre tanitani!
2010. jan. 30. 21:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Folyamatosan próbálom,de este 10-kor is képesek mindenféle zsíros dolgot bekajálni, másnap meg sírnak,hogy rosszul vannak. De az a szerencse,hogy nem látom csak ha beszélünk akkor panaszkodnak.
2010. jan. 30. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ez mindig így van. most durva lesz amit írok, de az emberek nem szeretik ha valaki jobban néz ki mint ők, és ha kísérletet tesz rá akkor megpróbálják visszahúzni. Ösztönös ez nem rosszindulat.
2010. jan. 30. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Itthon sajnos az emberek nem tudják elviselni, ha egy anya képes visszafogyni az eredeti súlyára, és nem maradnak rajta plusszkilók. Azt meg egyenesen képtelenek felfogni, hogy képes a gyerek mellett tornázni is. Pedig hidd el te csinálod jól, jól érzed magad és ez jó neked is, és a lurkónak is, és a férjednek is. ;)

Eleve nem jó, ha anyuka elpuhul a gyerek mellett, ott kell csak igazán edzésben lenni. Egész napos szaladgálás, súlyemelgetés. Ezt nem bírják a fiatal anyukák, ha elhanyagolják a testüket. Az ép testben ép lélek ilyenkor különösképp igaz.

Ráadásul az sem hátrány, ha a picur eleve egy egészséges, mozgásszerető családban nő fel, és nem kell majd kamaszkorban észbe kapnia, hogy milyen jó lenne sportolni valamit. :)

Az ilyen anyukákra mint te, én igenis felnézek. Remélem én is ilyen képes leszek ilyen lenni, a távolabbi család gondolkodásmódját csak talán a példamutatással tudod megváltoztatni. Idővel el kell, hogy fogadjanak, akár tetszik nekik akár nem.

2010. jan. 31. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a biztatást!!
2010. jan. 31. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!