Szerintetek ezzel az étrenddel és mozgással lehetek karcsú és feszes? 20/L
egy év alatt fogytam több, mint 30 kilót, de sajnos elég puhány vagyok. cardioval és szénhidrát csökkentett étkezéssel adtam le ennyi súlyt. de a fogyás egyre inkább lassul. pár hete kondi terembe járok. heti kétszer 10 perc futópadon, gyors séta (bemelegítés), súlyzós edzés(egyik alkalommal láb és has, másik alkalommal felső test és has), utána 30 perc cardio. a hét többi napjain még egy vagy 2 cardio edzés (kb 40 perc) és sok séta.
reggelire általában tojást eszem, tízóraira gyümölcsöt, ebédre zöldségmixet és csirkét/pulykát/halat, délután még valami "rágcsát", pl karalábé, répa, saláta, sajt vagy olajos magvak, esetleg még gyümölcsöt, bár azt próbálom inkább délelőtt. vacsorára zöldség, saláta, ilyesmi.
még 10 kb felesleg van rajtam. szerintetek így lehetek formás és feszes és persze karcsú?
Igen, ez így jó.
A fogyás a vége felé mindenkinél lelassul, na aggódj! Kitartás!
Esetleg l-karnitin plusz króm kiegészítő edzés előtt vagy alatt mehetne, és fehérjeturmix utána, hogy ne veszíts izmot. Az izom az ami feszesít és tónust ad a testnek, az izmot óvni kell.
Mivel nehezebb, mint a zsír, így elképzelhető, hogy nem leszel sokkal könnyebb ha izmosodsz kicsit, de jobban fogsz kinézni.
Nekem ez mind nagyon tetszik, amit írtál, szerintem jó lesz ;) Sok sikert!
(Nagyon ritka az az étrend, amibe ne tudnék belekötni. De a Tied szuper. Persze a mennyiségekről fogalmam sincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!