Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel az étrenddel...

Szerintetek ezzel az étrenddel és mozgással lehetek karcsú és feszes? 20/L

Figyelt kérdés

egy év alatt fogytam több, mint 30 kilót, de sajnos elég puhány vagyok. cardioval és szénhidrát csökkentett étkezéssel adtam le ennyi súlyt. de a fogyás egyre inkább lassul. pár hete kondi terembe járok. heti kétszer 10 perc futópadon, gyors séta (bemelegítés), súlyzós edzés(egyik alkalommal láb és has, másik alkalommal felső test és has), utána 30 perc cardio. a hét többi napjain még egy vagy 2 cardio edzés (kb 40 perc) és sok séta.

reggelire általában tojást eszem, tízóraira gyümölcsöt, ebédre zöldségmixet és csirkét/pulykát/halat, délután még valami "rágcsát", pl karalábé, répa, saláta, sajt vagy olajos magvak, esetleg még gyümölcsöt, bár azt próbálom inkább délelőtt. vacsorára zöldség, saláta, ilyesmi.

még 10 kb felesleg van rajtam. szerintetek így lehetek formás és feszes és persze karcsú?

2014. nov. 26. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, ez így jó.

A fogyás a vége felé mindenkinél lelassul, na aggódj! Kitartás!

Esetleg l-karnitin plusz króm kiegészítő edzés előtt vagy alatt mehetne, és fehérjeturmix utána, hogy ne veszíts izmot. Az izom az ami feszesít és tónust ad a testnek, az izmot óvni kell.

Mivel nehezebb, mint a zsír, így elképzelhető, hogy nem leszel sokkal könnyebb ha izmosodsz kicsit, de jobban fogsz kinézni.

2014. nov. 26. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez mind nagyon tetszik, amit írtál, szerintem jó lesz ;) Sok sikert!

(Nagyon ritka az az étrend, amibe ne tudnék belekötni. De a Tied szuper. Persze a mennyiségekről fogalmam sincs.)

2014. nov. 26. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért azt ne felejtsd el hogy egy kőkemény edzés után, az izmaidnak nem csak fehérjére hanem egy kis szénhidrátra is szükséged van, pl teljes kiőrlésű kenyérre.
2014. nov. 26. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
#3: Nem mondom, hogy nagyon gyakori, de van, aki ketogén diéta mellett tömegel... Szálkásításra (mint a kérdező) pedig még versenyre készülő testépítők is használják. Amikor majd én akarok izmot fejleszteni, én se kezdek el sok szénhidrátot enni, mert az nekem nem esik jól. Vannak ilyen emberek. Amúgy zöldséggel és gyümölccsel bőven sokat lehet bevinni. Azon túl, hogy a szénhidrát nem eszenciális tápanyag (bár attól még sokunk szerint érdemes azt is enni, de olyan rengeteg nem kell, glutént pedig tuti nem kell amiatt enni, hogy edz az ember).
2014. nov. 26. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha figyelnél azt írtam hogy kis mennyiségben.

Egyébként meg olvass és tanulj:

[link]

2014. nov. 27. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó amit csinálsz, csak ne add fel. A fogyás a vége felé a legnehezebb mindig. Főleg ilyenkor a hideg évszakokban, mikor a szervezet amúgy is inkább raktározni szeretne. Szóval kitartás, hiszen tudod: a jó munkához idő kell!
2014. nov. 27. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit túl sok a kardió, és túl kevés a súlyzós edzés, mert te feszes akarsz lenni, a bőr feszességét, tónusát, meg az izmok adják, azoknak meg kardiózhatsz amennyit csak bírsz, attól nem leszel tónusos.
2014. nov. 29. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a Péntek Enikő féle cardiótol lettem izmos, tónusos, súlyzós edzést nagyon ritkán végzek. Szerintem inkább azt kellene kipróbálnod. Én feleslegesnek tartom a 40 percest cardiozást, az Enikős 20 perces, sokkal hatásosabb, mert 20 mp aktív szakasz van, 10 mp-es pihenőkkel, sokkal jobban felviszi a pulzust és jobban pörgeti az anyagcserét. Illetve ha még formásabb akarsz lenni, akkor a fehérjét egész nap pótolnod kell hiszen e nélkül nincs izomépülés, vagy az általad említett tónusosodás. Az izomzatot egész nap táplálnod kell, ennek pedig a fehérje az alapja.
2014. nov. 29. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!