13 éves vagyok.165 centi,65 kg. Valamilyen fogyókurát ajánlanátok?
Igen,ilyen vagyok.Nagyon rosszul érzem magam a bőrőmben.
Szeretnék lefogyni minimum 10 kg-t.
Milyen fogyókurát ajánlatok illetve kinek mi vált be?
Csak értelmes emberek válaszoljanak!Köszönöm :-)
Szia, sztem mozogj többet, este ne egyél édességet és ahogy nősz, eloszlik rajtad, mert ennyi idősen még fogsz nőni egy pár cm-t sztem.
de lennék megint ennyi idős...
30/Anyuka
Szia! Hát tényleg egy kicsit soknak hangzik a 65 kg, persze sok mindentől függ, szerintem is nagyon figyelj, nehogy túl drasztikus legyen a diéta, de azért tényleg jobb ha vigyázol, nehogy később még feljebb menjen. Napi MINIMUM 3-szori étkezés (persze kis adagok, de ezt már biztos leírták többen is.)
Nálam bevált: kefír, joghurt, hamlett, abonett. saláta: jégsalátából, paradicsomből és egyéb zöldégekből amiket szeretek. Én tettem rá egy kevés sonkát, tonhalat, sajtot, (és csaltam egy kis salátaöntettel is.) Nagyon finom! Ezek mellett "rendes" ebédet ettem, csak fele annyit, mint korábban.
Arra vigyázz, ha kefirt, vagy joghurtot, almát eszel, egyél hozzá mást is, legalább néhány hamletet, mert úgy tudom, "üresen" ezek a dolgok nem tesznek jót a gyomornak.
Lassan, de biztosan sikerült ezzel a módszerrel leadnom néhány kg-ot.
Szia!
Lehet, hogy egy kicsit késve írok, de most láttam meg a kérdésedet. Figyu, még nagyon fiatal vagy, gondolj bele, teljes gőzzel fejlődésben vagy, most fog még kialakulni a tested, és rengeteget fogsz még változni. Rendkívül veszélyes ennyi idősen a fogyókúra, amúgy meg mégcsak túlsúlyos se vagy, normális a súlyod, úgyhogy nem kell aggódnod! Mozogj sokat, olyat amit szívesen csinálsz,hívd a barátnőidet is, itt a jó idő, pattanjatok bringára, vagy járjatok el együtt futni, vagy amihez kedvetek van, együtt sokkal nagyobb örömöt lelitek a mozgásban. De enni azt muszály!!!! És semmi speciális diétát nem szabad alkalmazni ennyi idősen. Egyszerűen a mozgás, és egyél napi 5-ször,sok sok friss gyümölcs, zöldség, saláta, a húsok, sajt, túró, joghurt is nagyon fontosak, de a teljeskiörlésű pékárú is, és végülis mindent ehetsz, csak arra figyelj max oda, hogy kevesebb cukros üdítő-(helyette inkább ásványvíz, lehet akár ízesített is, frisen facsart, vagy 100%-os gyümölcslevek), kevesebb csoki, süti, chips, és ennyi.:) Semmit se tilts meg magadnak, mert akkor annál inkább kívánni fogod, mindent egyél, csak édességekből meg hasonlókból kevesebb mennyiségeket. Meglátod minden rendben lesz!;) Most még nagyon alakulóban vagy, és meglátod, a rendszeres mozgástól, és az egészséges táplálkozástól nagyon csini leszel, nem szükséges ehhez bármilyen diétás módszer is. Mert ha most azt elkezdenéd, hogy nem eszel rendesen, hanem valami diétás-koplalós módszert folytatsz, akkor teljesen tönkreteszed vele magad, és beteg lehetsz, hidd el ha így tennél nem éreznéd jól magad hoszútávon, és később nagyon megbánnád, 20 éves korodra teljesen összeaszódnál, és hidd el nem lennél csinos, betegesen néznél ki. REmélem nem ezt szeretnéd... Hidd el tapasztalatból tudom, hogy ha egyszer belekerülsz ebbe a fogyás-őrületbe nagyon nehéz kikeveredni belőle, és ha már benne vagy egszerűen úgy érzed, hogy bárcsak kikeverednél belőle, de nem tudsz külső segítség nélkül, és teljesen kikészülsz idegileg. Nagyon szörnyű érzés, de tényleg! Úgy érzed, hogy minden gondolatodat, az evés, fogyás, kilók stb teszik ki, és mintha a rabja lennél ezeknek az érzéseknek. Én benne voltam, tényleg rémálom az egész!!! Éppen ezért próbállak figyelmeztetni, hogy amíg nem késő te ne akarjál olyan lenni, nagyon megbánnád.
16/L
65cm és 65kg az pont ideális!
Szóval köszönj el még a fogyókúra gondolatától is! Te is azok a tinédzser lányok közé tartozol akik hordónak látják magukat miközben deszkák vagy pont ideális a testalkatuk.
De ha mégsem szeretnél felhízni, akkor járj valamilyen edzésre, vagy mindennap sétálj kb 1 órát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!