Ajánlanátok valamilyen diétát?
A bőröm miatt szeretnék egy picit diétázni,de az sem baj,ha 1-2 kg-ot fogyok tőle.(152cm 48 kg)Régebben eléggé pattanásos voltam,és zsíros volt a bőröm,de mára már sokkal jobban kitisztult.Arra gondoltam,hogy valamilyen diétával is rásegítenék!
Tudnátok ajánlani hatásos diétákat,ami egészséges?:)
Előre is köszi!
17/L
napi 30-40 g zsírnál nem több fogyasztása, visszafogott fűszerezés, sok folyadék, zöldség, gyümölcs, tejtermékek, teljes kiőrlésű gabona, barnarizs, durumtészta, sovány húsok (szárnyasok, egyes halak), hüvelyesek.
vagyis kiegyensúlyozott, vitamindús, egészséges táplálkozás.
kedves előző,
én nem pontozlak le, mert nem vagyunk az óvodában (még annak ellenére sem, hogy a mondatod félig-meddig sértés másoknak).
ha valami nem tesz jót egy serdülő zsíros bőrének, akkor az az atkins-diéta, amely, mint köztudott, szénhidrátban nagyon szegény, zsírban viszont annál gazdagabb.
nem beszélve arról, hogy el sem olvastad/többen el sem olvastátok a kérdést. nem a fogyni vágyás a központi kérdés, hanem a bőrproblémák diétás kezelése.
szerintem a kérdező nagyon helyesen gondolkodik: belülről próbálja megoldani a problémát (étkezés módosítása), és nem mindenféle kencéket kenni magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!