Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajánlanátok valamilyen diétát?

Ajánlanátok valamilyen diétát?

Figyelt kérdés

A bőröm miatt szeretnék egy picit diétázni,de az sem baj,ha 1-2 kg-ot fogyok tőle.(152cm 48 kg)Régebben eléggé pattanásos voltam,és zsíros volt a bőröm,de mára már sokkal jobban kitisztult.Arra gondoltam,hogy valamilyen diétával is rásegítenék!

Tudnátok ajánlani hatásos diétákat,ami egészséges?:)

Előre is köszi!

17/L

2010. aug. 8. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

napi 30-40 g zsírnál nem több fogyasztása, visszafogott fűszerezés, sok folyadék, zöldség, gyümölcs, tejtermékek, teljes kiőrlésű gabona, barnarizs, durumtészta, sovány húsok (szárnyasok, egyes halak), hüvelyesek.

vagyis kiegyensúlyozott, vitamindús, egészséges táplálkozás.

2010. aug. 9. 05:28
 2/7 anonim ***** válasza:
sok sok zöldség,gyümölcs,semmi krumpli,liszt,rizs,kenyér és cukor:)))jöhet a csirke és a hal:)joghurtok,kefírek,nyamm nyamm:)a bőrödről el fog tűnni a narancsbőr!
2010. aug. 9. 12:01
 3/7 anonim válasza:
gyümölcs zöldség, kevés zsírszegény túró és joghurt, leves, ezek mind egészségesek is....főtt csirkehús diéta is van, a fehérjétől még nem hízott el senki...Ha meg tornázni is fogsz, több izmod lesz.
2010. aug. 10. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
biztos lepontoznak a hozza nem ertok, de atkins
2010. aug. 11. 00:21
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

kedves előző,

én nem pontozlak le, mert nem vagyunk az óvodában (még annak ellenére sem, hogy a mondatod félig-meddig sértés másoknak).

ha valami nem tesz jót egy serdülő zsíros bőrének, akkor az az atkins-diéta, amely, mint köztudott, szénhidrátban nagyon szegény, zsírban viszont annál gazdagabb.

nem beszélve arról, hogy el sem olvastad/többen el sem olvastátok a kérdést. nem a fogyni vágyás a központi kérdés, hanem a bőrproblémák diétás kezelése.

szerintem a kérdező nagyon helyesen gondolkodik: belülről próbálja megoldani a problémát (étkezés módosítása), és nem mindenféle kencéket kenni magára.

2010. aug. 11. 05:49
 6/7 anonim ***** válasza:
en amiota atkinsezek sokkal szebb a borom. ennyi
2010. aug. 11. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Elsonek higgy!
2010. aug. 11. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!