Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jelent az valamit, hogy...

FFDP kérdése:

Jelent az valamit, hogy valaki kevésszer kakil?

Figyelt kérdés
Úgy 4 naponta. Ez rossz? 16 éves vagyok.
2010. jan. 29. 07:19
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nekem is vannak ilyen gondjaim!

Én arra fogom, hogy nem eszek normálisan..Egyedül élek,és ugye nem mindig van kedvem magamnak főzni! Szóval van hogy napokig nem eszek normális kaját! Így a szervezetemnek ez nem tesz jót...meg nem is is iszok vmi sokat! De egyél sok gyümölcsöt az segít, vagy lekvárt...legyen sok folyadék benned! Amúgy vissszaüt ez, mármint a rendszertelen nem kakálás, mert egy időután elkezd "felszívódni" benned, és ezért is lehet pattanásos...stb

2010. jan. 29. 07:30
 2/11 anonim válasza:
Annyit jelent, hogy lelassult az anyagcseréd, ami nem túl jó, hiszen akkor bír hízni az ember. Igyál meg legalább 2l folyadékot naponta (víz, zöldtea) és egyél 5-ször és keveset, ami által állandó mozgásban tartod az emésztőrendszered és így majd az anyagcseréd is helyre áll. A tejtermékek is segítik az anyagcserét!
2010. jan. 29. 07:58
 3/11 anonim ***** válasza:
A másodiknak: nem értem ezt a felgyorsul/lelassul az anyagcsere dolgot: anyukám jó, ha egy héten kétszer elmegy nagydologra, 165 cm és 45 kiló - ilyen volt egész életében, a húgim meg naponta egy-kétszer megy, 160 cm és 75 kiló. NEm forditva kellene lenni? És hogy még érdekesebb legyen, a húgom odafigyel az evésre, anyukám meg rengeteg kenyeret, zsiros ételeket eszik, gyümölcsöt meg zöldségfélét szinte semmit.
2010. jan. 29. 08:02
 4/11 maundrel ***** válasza:
100%
igen jelent vmit. nem jót. az jelenti hogy rosszul eszel. lassú az anyagcseréd, rossz az emésztésed. a szervezeted elkezd raktározni/ha koplalsz/ és később majd jönnek fel a kilók
2010. jan. 29. 08:04
 5/11 maundrel ***** válasza:
08:02- ez annyit jelent hogy nem vagyunk egyformák.. vannak olyan szerencsések mint az édesanyád, bár ez ritka...-az én párom is ilyen, ehet bármikor bármit, nem hízik-
2010. jan. 29. 08:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Rossz, mert iszonyú lassú az anyagcseréd. viszont még épp az orvosok által normálisnak tartott határon vagy. Én hasonlóképp voltam, mint te, igaz, néha egy hét is eltelt, de már a 3.-4. nap tájékától iszonyúan fájt a hasam. Az étrendváltozás nekem önmagában nem segített, hanem az, hogy étrendváltoztatás mellett sok mozgás + minden reggel éhgyomorra egy nagy pohár kávé és egy cigi. Ez kicsit meghajt. (félreértés ne essék, véletlen sem akarlak dohányzásra buzdítani, ha téged zavar a dolog, próbálkozz inkább szilvalekvárral, csak én azt utálom :D)
2010. jan. 29. 08:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

4 naponta?

Lehet, hogy orvosilag még elfogadott, de semmiképp sem egészséges!!!! Egyenes úton rohansz a bélbetegségek felé, vastagbélrák....nagynéném ugyanígy volt, bele is halt szegény. :-(

Sürgősen tegyél ellene!!!

Minimum 2-3 liter víz naponta, fél óra mozgás, és sok-sok zöldség-gyümölcs!!!! Rostok minden mennyiségben!!! Lenmagolaj naponta!!!!!

Egy hét alatt rendbe tudod tenni vele magad.

2010. jan. 29. 09:04
 8/11 anonim válasza:
Zabkorpa tabletta,ha nincs időd rostban gazdag ételeket válogatni,sok folyadék.esetleg aktív árpa formula,nekemaz segített sokat,így tudok menni 2 naponta.
2010. jan. 29. 10:03
 9/11 anonim ***** válasza:
De azt mondják, hogy ha ritka is, de rendszeres, nem olyan nagy gond!
2010. jan. 29. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Orvosként kikérem magamnak, hogy normális 4 naponta wc-re menni! Amelyik meg ezt mondja, annak csak gratulálni tudok! Sok rostot kell enni, és naponta 5-6 kis étkezés, ahogy már előttem is írták. Zabpehely, zabkorpa, sok zöldség, brokkoli mindenképp, barnarizs. Valamint könnyen emészthető fehérjék, csirkemell, pulykamell, tonhal. Ha valami 4 napig rohad-erjed az ember beleiben az baromira nem egészséges, bizonyított tény, hogy akik naponta mennek wc-re azoknál sokkal kisebb a sansz bélrendszeri problémákra. 4 nap alatt rengeteg méreganyag felszívódik, ami miatt csúnya lehet a bőr, hullhat a haj, stb....
2010. jan. 29. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!