Miért lehet jobban fogyni napi 5x-i étkezéssel, mint napi 3-mal? Vagy megfordítanám a kérdést: napi 3-mal miért fogy kevésbé az ember?
Nem egészen így van, kedves első válaszoló!
Ha ugyan azt a kalóriameenyiséget 5-6 adagban viszed be, felgyorsul az anyagcseréd, plusz a szervezeted nem áll át raktározásra, mert úgy észleli, hogy mindig jön az utánpótlás! :)
Pl. ezért lehet kiválóan elhízni azzal, hogy az ember egész nap koplal, este meg egyszerre megeszi azt, amit egész nap kellett volna ennie.
Köszönöm a választ mindenkinek!
Azt már én is észrevettem, hogy ha naponta 1x vagy 2x eszem csak, akkor hiába a koplalás, valahogy mégis hízom vagy legalábbis nem fogyok. Olyan mintha jobban beépítené a testem azt a kaját.
Kalória: a kalóriakalkulátorok szerint kb 2000 kalóriát kellene ennem ahhoz, hogy se ne hízzak se ne fogyjak. Én napi 1200, de maximum 1500 kalóriát eszem (egészségesen, lassú felszívódású kajákból, tehát semmi édesség, fehérkenyér, üdítő stb) , mégsem fogytam így egy grammot sem. Ez mitől lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!