Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a jobb vacsorára?

Szerintetek mi a jobb vacsorára?

Figyelt kérdés
szerintetek, ha ebéd után már csak almát eszek úgy jobban fogyok e vagy ha eszek egy szelet piritóst vagy valami táplálóbbat is úgy a jobb? mert mikor csak almát eszek akkor korog a gyomrom

2014. nov. 4. 23:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nyilván ne éheztesd magad, de gondolhatsz másra is, mint cukorra és keményítőre... Semmi bajom az almával, de nem azt kell enni, ha éhes az ember.

A gyors szénhidrátok különösen nem jók jóllakottan fogyásra, bár sokfélék vagyunk, tudom.

Sokan fehérjét és zöldséget esznek délután/este, s szerintem

nem teszik rosszul (én zsírt is eszem mellé rendesen, viszont én a szénhidrátra vigyázok).

2014. nov. 4. 23:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az éhezés a legrosszabb, amit tehetsz. Egyrészt a szervezeted elkezd raktározni és nem fogysz, másrészt éhesen nyugtalanul alszol, ha sikerül egyáltalán elaludni. Finomított szénhidrát mentes ételt nyugodtan fogyassz, de épp annyit, hogy ne éhezz. Napközben többször keveset egyél, egy idő után rááll a pocid. Az alma egyébként savas, én mindig eszek utána, h ne égjen a gyomrom...
2014. nov. 4. 23:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Előttem szóló kicsit gyorsabban gépelt :) de osztom a véleményt!
2014. nov. 4. 23:49
 4/13 A kérdező kommentje:
tudnátok adni valami konkrét példát, hogy akkor milyen ételt fogyasszak este?
2014. nov. 5. 00:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hús/tojás zöldségekkel, például.
2014. nov. 5. 00:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Sovány túró natúr joghurttal keverve meggyel. Na ez nem lesz édes :D
2014. nov. 5. 06:55
 7/13 anonim válasza:
100%

Naponta minimum ötször kell enni. Reggeli, 10 órai, ebéd, uzsonna, vacsora. Persze nem bezábálni kell, hanem mindig csak keveset enni. Este, 18 óra után már lehetőleg ne egyél semmit.

Vacsorára valami könnyűt érdemes enni. pl. valamilyen salátákat vagy párolt zöldséget.

Vacsorára a gyümölcsök nem jók.

Fogyókúra magában kevés. Mozogni is kell. Javasolt a futás, úszás, kerékpározás. De még a sima séta is sokat segít.

2014. nov. 5. 12:23
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Megint ez az este 6 után... Okorseg. Ha kaloriaminuszban vagy, mindegy mikor eszel. Ha kaloriaplusszban vagy, akkor mindegy mikor nem eszel.
2014. nov. 5. 12:30
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Bizony, a kalóriamínusz a döntő (ha csak a fogyást nézzük s nem a diéta tarthatóságát és egészségességét). Még az se számít, hányszor eszik az ember, csak jó legyen neki úgy. Van, aki sose fogyna le napi 5-szöri evéssel, maximum rákényszerítve, folyamatosan éhezve. Csinálja mindenki úgy, ahogy jó neki :) Étrendfüggő is kissé, hogy hány étkezés célszerű.
2014. nov. 5. 13:28
 10/13 anonim ***** válasza:

En se ajanlom az almat.

Szerintem olyan 100 gr mellehust parolj meg salataval. 150 kcal se jon ki,viszont nagyon taplalo.

vagy egyel 1 fel szelet kenyeret egy kis felvagottal, tojassal!

2014. nov. 5. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!