A csípőmre nagyon sok felesleg úszógumi rakodott le, egy évvel ez előtt nem volt rajtam most elegem lett és elakarom tuntetni. Mit lehet ezzel tenni?
Minden testrészemel ugy ahogy kibékulok a combom elfogadtam persze abbol is fogyni akarok has karbol meg mindenhonnan persze de legjobban a csipombol ami zavar mert nálam az vhogy fontos hogy ne zsiros legyen hanem feszes fitt és jol nézzen ki!! mivel ide hiztam innen is akarom lepucolni.
A futás eltuntetné?? meg az intervallumos edzések amik jol izzasztanak?
Ezek a mozgásformák jók zsírégetőnek, de magukban kb semmit nem érnek. Fontos mellé a helyes táplálkozás.
Az alapok kb annyi, hogy hagyd el a mesterséges, cukros, fehérlisztes dolgokat, helyette főleg soványhúsokból, zöldségekből, tojásból, túróból, gyümölcsökből és összetett szénhidrátokból fedezd a nap kalóriabeviteled (ami szintén fontos, hogy kalóriadeficitben maradj, hiszen csak így fogyhatsz). Naponta 4-5-ször egyél kevesebbet, éppen annyit hogy jóllakj, de ne edd pukkadásig magad.
Egyébként bővebb infóért olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, letölthető netről is.És sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!