Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi kéne...

Szerintetek mennyi kéne fogynom? (képpel! )

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nem érzem magam túl jól a bőrömben, az elmúlt időben híztam 5-6 kilót. Szerintetek nagyon rossz?

2014. okt. 29. 13:56
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nekem tetszik! :)

Ha fogyni akarsz, 2-3 kg nál többet ne!

Tényleg sportolj, mondjuk fuss, vagy ilyen gagyi időben sétálj 50-60 percet, abban talán annyira nem akadályoz a kezed.

2014. okt. 29. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne fogyj,pont jó vagy így!Sportolj!Ha eltört a kezed tekerheted a szobabiciklit is:)
2014. okt. 30. 14:11
 13/14 A kérdező kommentje:
A kezem már többnyire rendbejött.
2014. okt. 30. 20:37
 14/14 gago77 ***** válasza:
Szerintem tok jo vagy, igy ahogy vagy, meg csinos is! Ha jobban akarod erezni magad, jo a mozgas, de ne azert sportolj, hogy fogyj, csak hogy jol erezd magad. Szabad levegon en peldaul sokkal jobban feludulok, mintha az edzoteremben izzasztom magam. Fontos, hogy jol erezd magad sport kozben, szeresd, amit csinalsz!
2014. nov. 7. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!