Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség? Így is lehet fogyni?

Segítség? Így is lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy azzal, hogy az élelmiszereket lecserélem Norbi update termékeire(lisztet, fűszereket stb) azzal is elérhető a fogyás? Eredményez fogyást az hogy egészségesebbek az alapanyagok...?Ezáltal gondolom az étel is kalóriaszegényebb lesz?

Vagy milyen hatása van ezeknek a termékeknek? tapsztalat?

2010. jan. 25. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! ez a fajta fogyókúra amiatt hatásos, hogy az időben variálja az ehető és nem ehető kajákat. egyébként még így sem mindenkinek hatásos. nem tudom, hogy mennyire egészségesek azok a termékek, de szerintem jobban jártál volna valami bio felirattal a norbi helyett...
2010. jan. 25. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:

vigyázz a norbi termékekkel, szerintem sok benne a médiafogás! pl. láttam olyan terméket, ami norbisba 2× annyi kcalt tartalmazott, mint normálba :S és sokkal többe kerül. inkább étkezz norbi módszerrel, de az 1es kódú kajákat állítsd össze a saját alapanyagaidból (úgyértem ne norbis só meg édesítő meg mittomén mi van még, hanem az az update 1es kódú izé, amit eddig is használtál:)

itt van néhány recept: [link]

2010. jan. 25. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet fogyni a Norbi update termékekkel. Mivel annyira rossz az ízük és ehetetlenek, hogy megkóstolom és elmegy az étvágyam:D Nekem bevált!
2010. jan. 26. 01:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Én csináltam és Nekem bejött, igaz mozogtam is mellette. Ha végignézed a termékeket, akkor rá fogsz jönni mit érdemes megvenned és mit nem. Virslit, felvágottat, kenyeret nem, mert sokkal olcsóbban is megkaphatod ugyanolyan kalória tartalommal, sőt finomabbat. Próbáld meg pl. a "fogyi kenyeret". Január végétől változni fog a csomagolása. Majdnem ugyanaz a tartalom, fele annyi pénz. Tészták tekintetében próbáld ki a Szandrásat, sokkal finomabb. Meg a sajtja is.

Norbisból nagyon finomak az édességek, készkaják, a csokis puffasztott rizs.

A fűszert én megvettem, egyszer ki lehet bírni.

Szóval elméletileg eredményez fogyást, de ne ragaszkodj mindenben az update termékekhez, vásárlásnál hasonlítsd össze az összetevőket más olcsóbb termékekkel.

2010. jan. 26. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!