Karból hogyan fogyjak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok idióta, tudom, nincs helyi zsírégetés. Kinomban mar nem tudok mit csinalni...
110 kilorol fogytam le, jelenleg 74 vagyok. Szemelyi edzo csinált nekem 3 havonta edzestervet.
A karombol EGYETLEN EGY centi se ment le!! 53 cm a karom atmeroje!!! Koveren is nagyon vastag volt, most meg a vekonyabb testhez egyszeruen hanyadek!
Hiaba sulyzoztam ra, akkor se valtozott semmi. Mintha nem letezne izom a karomban, hiaba feszitem be, semmit sem erezni...
Komolyan nem tudjuk mar, mit csináljunk ezzel, az edzo is kudarcnak fogja fel, nem is szivesen beszelget mar velem... :(
2014. okt. 28. 15:16
1/2 A kérdező kommentje:
Etrend: alacsony ch, magas feherje, heti 4x1,5 ora edzes. (1 ora kardio vagy aerob, fel ora erosites)
2014. okt. 28. 15:17
2/2 anonim válasza:
Most már nem akarsz tovább fogyni?
Mert ha nagyjából jó, akkor felesleges az egy óra kardió.
Csak súlyzózz, és alkalmanként csinálj kardiót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!