Így le tudok fogyni?
Mondjuk reggelire eszek rendesen, aztán a nap további részében már csak egy narancsot meg egy almát.
Mellette persze tornázok is, heti 2X rubint réka dvd, sajnos fitneszterembe nincs pénzem elmenni.

Ez közelít a koplaláshoz. Ehetsz mindent, csak nem mindegy mikor. A szénhidrátos kajákat délelőtt edd, utána fehérje, zöldség, gyümölcs. Sok folyadék, és sport.
Ha ennyire keveset eszel, lehet, hogy lefogysz, de úgy visszaszeded a dupláját, mint a pinty. Te döntsd el, hogy melyik jobb.

Megint egy ember a napi 5000-ből akinek gőze sincs semmiről... Inkább olvasgatnál, minthogy hülyeségeket csinálsz.
Konkrétan koplalsz, a szervezeted meg erre úgy reagál, hogy lelassítja az anyagcserét és nem fogsz fogyni.
Napi 5-6 kis étkezés, minden alkalommal jó minőségű fehérje és szénhidrát bevitellel. Sok párolt zöldség, és a nap feléig ehetsz nyugodtan gyümölcsöket is.
Sok folyadék amiben nincs cukor, tehát cukros üdítők, gyümölcslevek kilőve.

14.02 Megmondom miért :)
Azt látom itt, (sajnos a mindennapokban is) hogy az emberek 995-a lusta (ez már a kérdésfeltevésből látszik) Aki nem az, annak nem is írok ilyen stílusban!
Nos ez a 99% tulajdonképpen tök süket, nem akarja meghallani az igazságot, és hiába írod le/mondod el nekik 1000-szer, hogy 5-6 kaja, jó fehérje, jó szénhidrát, mit igen, mit ne, blablabla... Ezek azt írják rá, hogy "aha-aha köszi... de hát nem szeretek mozogni... de hát én hízékony vagyok... de hát a barátnőm mondta, hogy így, de hát olvastam, hogy úgy... de hát a 90 napos igen is jó!"
Szóval tök mindegy mit mondasz, vitatkozni kezdenek, mert:
1. Lusták, mint a föld, ezért csak a kifogásokat keresik
2. Hülyék, és valójában már előre eldöntötték mit fognak csinálni, és csak azokat hallják meg, akik bíztatják őket a b@romságban!
Napi szinten vagyok ezekkel körülvéve, szemtől szemben is gyökér vagyok, ha más nincs. Az ilyen emberrel nem foglalkozom, ha megérti elsőre így, akkor jó, ha nem akkor lesz@rom :)
Tudod mindenki könnyen akar lefogyni, meg gyorsan, meg 10 nap alatt, megy 90 nap alatt, és level diéta, meg káposztaleves, és legmedzsik, meg csala zsuzsa tea, és Update, meg bogyó, és izzasztó öv.
És ezek a teljesség igénye nélkül!!!!
Az ilyen megérdemli, hogy elküldjék a búsba... mert lusta, és még okoskodik is.
Ha valaki nyitott, vagy már informálódott, megemlíti, hogy a napi 5-6 étkezés megvan, és olvasta ezt, meg azt, és mit változtasson... szóval ha látom az igyekezetet az akarást, akkor hibátlan kulturáltsággal kommunikálok.
Amit említettem, hogy már a kérdésfeltevésből látszik, hogy valaki dög lusta, azt pedig úgy értettem, hogy aki felteszi azt a kérdést, hogy
1: Hogy fogyjak le?
2: Mit csináljak?
3: 90 napos jó?
4: Szerintetek jól nézek ki?
5: Káposztadiéta?
És hasonlók... na ezek annyiba nem vesznek minket, hogy megnézzék a google-t, kicsit utánaolvassanak dolgoknak, ehelyett mi vagyunk a csicskák, hogy amíg ők hátradőlnek döntsük beléjük az infot, mert még arra is lusták, hogy itt a keresőbe keressenek!
Az ilyen ne velem szórakozzon, és pontosan ezt a stílust érdemli!
Pofátlanul elvárja, hogy helyette mindent megnézzünk, elmondjunk, szájába rágjuk. Szerintem ez pofátlanság, másokat munkára késztetni, magunk helyett... egy mozdulat lenne kicsit utánanézni, de még erre is lusta!!!!
És hab a tortán, hogy még ezek kezdenek el magyarázni, meg okoskodni, és ellenkezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!