Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok tudnátok...

14 éves vagyok tudnátok valamien fajta diétát illetve fogyókúrát Mert eléggé kövér vagyok és nagyon szeretnék lefogyni tudnátok ebben segíteni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Mozogj, járj el az iskolában valamilyen sport tevékenységre, vagy járj el futni, kerüld a cukros üdítőket, a túl sós nassokat (pl. chips). Édesség helyett egyél gyümölcsöt. Egyél sok zöldséget. Egyél változatosan. Többször (napi 5x) egyél, kisebb adagokat. És soha ne egyél mű kaját.

Fiatal, fejlődő szervezet vagy, nem kell diétáznod, csak figyelj oda, hogy mit eszel. Ha egészségesen táplálkozol és mozogsz a szervezeted tudni fogja a dolgát.

2014. okt. 20. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
ja hogy írja az első, azzal kiegészitem,hogy este 7után se egyél (kivéve ha este sportolsz)mert a mozgászszegény életmód hozadéka a dagadás.
2014. okt. 20. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm meg fogom próbálni:)))
2014. okt. 22. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!