Mi a véleményetek a lánynak az alakjáról?
http://www.youtube.com/watch?v=TH2fPoNiHAY
Arányokban nekem is ilyen alakom van, azért kérdezem. :)
elég alacsony de csinos...
amúgy átlagos
Ennek a lánynak a sport miatt olyan a vádlija, amilyen. Szép, csinos, ha nem tetszel magadnak, és ilyen az alakod, ne diétázz, csak sportolj, hogy izom legyen és jó feszes. Ez a lány nagyon csinos, a korizás teszi a vádliját olyanná, amilyen, a válla meg valószínűleg eleve ilyen, de legalább nem csúszik le róla a táska, nekem viszonylag kicsi és ejtett vállam van, és egy idő után ha nem fogom a táskám pántját, lecsúszik. Nincs ezzel az alakkal semmi baj.
Inkább azon gondolkozz el, mi teszi ilyen nem normálissá a gondolkodásodat, hogy még ebből is fogynál. Úgyse sikerülne, mert nincs miből fogynod, vagy ha mégis, beteg lennél.
Majd akkor fogyókúrázz, ha ilyen alakod lesz:
Szia! Szerintem nem kéne fogyókúráznod! Az alakoddal minden rendben van! Persze ha te úgy gondolod, hogy kéne és tényleg jobban éreznéd magad tőle akkor csináld. De mások miatt ne csináld!!! Én 2 hónapig koplaltam egy hülye pasi miatt és nem érte meg, mert utána már én nem éreztem magam jól olyan soványnak.
16/L
Amikor megláttam a tv-ben a lányt azt gondoltam, jaj de szép csinos! Aztán jött a két "liba" sportriporternő és azt mondták, hogy a többihez képest a kislány vaskos. Én azóta teljesen el vagyok hűlve, és gondolhatjátok, hogy elszomorodtam. :(
Napi rendszerességgel mozgok, és boldog voltam, hogy végre látok a tv-ben egy lányt akinek széles válla, és széles csípője van. Vállon változtatni nem lehet, csípőn se, de repesett a szívem, hogy végre láttam hozzám hasonló lányt is a sportolók között, méghozzá páros jégkorcsolyában. :)
Erre jönnek a hülye libák, és elrontják az örömömet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!