Lehet még feszes bőröm valaha? 19/L
Figyelt kérdés
173 cm vagyok, több mint 100 kilóról indultam tavaly, most vagyok 73 kg. egy év alatt 30 kilót fogytam egészséges táplálkozással, cardioval meg sok-sok sétával, meg néha futottam is. az a baj, hogy főleg hasra híztam és nagyon csúnya a bőröm, stírás, egyáltalán nem feszes. lehet még valaha szép, lapos hasam plasztikai beavatkozás nélkül? még van rajtam kb 10-15 kg felesleg, azt még leszeretném adni és utána izomzatot építeni2014. okt. 13. 18:17
2/9 anonim válasza:
feszesnek lehet feszes, bár én nem voltam ennyi kiló szal nem tudhatom neked hogy lesz, viszont a striád megfog maradni, nekem is megmaradt
3/9 A kérdező kommentje:
a stíra sokkal kevésbé zavar, mint az, hogy ilyen lógós, puhány
2014. okt. 13. 18:46
4/9 anonim válasza:
csak annyit mondok.......rengeteg zöldség gyümölcs és sok sok hasprés. Tényleg sok, napi 200 minimum (majd növelheted de 300-nál többet nem érdemes) és akkor fél év múlva lesz eredménye. Nekem is így volt :) , nem reménytelen . És nagyon figyelj mostantól tényleg a vitaminokra, a kellő folyadékra, mert a bőr attól is gyorsan öregszik ám ha kevés a folyadék a sejtekben. vagyis én ezt olvastam. 18l remélem segítettem
5/9 Mi közöd Tőle válasza:
Persze, miért ne. Előtted még az élet. Idő kell mindenhez.
6/9 anonim válasza:
a sok felülés még nem fog segiteni, ha hasizommal akarod kompenzálni a logó bőr akkor egyre nehezebb de kevés ismétlés számú gyakorlatot kell csinálni hasni, mert ugy nő hatékonyan az izomzat
7/9 anonim válasza:
Én 25 évesen fogytam le 31 kilót, 101 voltam.Érdekes számomra amit írtál,rajtam nem látszik,a köldököm alatt maradt egy kis bőr,de az is csak akkor látszik ha görnyedten ülök.
8/9 A kérdező kommentje:
hát én gyerekkoromban híztam sokat, lehet te később... meg ugye mindenki más
2014. okt. 14. 20:51
9/9 anonim válasza:
Sajnos ez alkati dolog, én pl 50 kilót fogytam, a hasamon szinte alíg látszik, de a mellkasom meg a karjaim azok elég rondák 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!