Van különbség az egyes kávémárkák kávéjának a kalóra tartalmában?

a főzött kávéban nincs kalória (első hozzászólónak).
az instantokban van kalória, márcsak a hozzáadott anyagoktól is (fehérítő por, cukor). de ilyen nincs is benne, akkor is eltérő. meg kell nézni a csomagolást.

Nem vagyok hülye, azért tettem fel a kérdést, mert nincs rajta a csomagoláson...
Egy adag sima espresszóban olyan 4-5 kcal van, de nem tudom hogy ez a cukrozatalan egyszerű instantokra is érvényes?
szerintem fözöttben meg instantban kb. ugyananni, de elhanyagolható, attol nem fogsz elhizni ;)
Ami egy kávéban hízlal az a tej meg a cukor, az meg attol függ hogy mennyit raksz bele.

13:55 kérdező: valszeg nem, eddig erről beszéltünk :)))
az nem teljesen kizárólag kávéból áll (most nem a cukorról és a krémporról beszélek). abban egy csomó más, feltehetőleg növényi cucc van, hiszen a normál kávét hiába kevered össze meleg vízzel, abból még nem lesz iható valami.
írd meg a márkát, megnézzük a neten.

Az instant kávéban nincs semmi egyéb anyag, csak a már megfött kávé van kiszáritva - ezért elég, ha összekevered meleg vizzel.
Egyébként nincs benne kalória addig, amig nem teszel bele cukrot, tejet, tejszint, fehéritöport, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!