Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van különbség az egyes kávémár...

Van különbség az egyes kávémárkák kávéjának a kalóra tartalmában?

Figyelt kérdés
Instant kávéra értem, semmi hozzáadott cukor vagy ilyesmi.
2010. jan. 22. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
A sima kávéban semmi kalória nincs, mivel nem tartalmaz sem zsírt, sem fehérjét, sem szénhidrátot. A koffeinre kell vigyázni, nehogy túlpörögj :)
2010. jan. 29. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:

a főzött kávéban nincs kalória (első hozzászólónak).

az instantokban van kalória, márcsak a hozzáadott anyagoktól is (fehérítő por, cukor). de ilyen nincs is benne, akkor is eltérő. meg kell nézni a csomagolást.

2010. jan. 29. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nálam az az instant ami simán csak kávéból van, beledobom a vízbe és kész... Abban igazad van, hogy eszembe sem jutottak azok az instantok amihez adnak cukrot, meg egy csomó mindent... Ja hát azokban van minden... de azokra rá is írják.
2010. jan. 29. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
nézd meg, mi van a csomagolásán :))) én a szénhidráttartalmát szoktam csak nézni, átlagban olyan 40-60 g / 100 g között szokott lenni az instantoknál.
2010. jan. 29. 13:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hülye, azért tettem fel a kérdést, mert nincs rajta a csomagoláson...

Egy adag sima espresszóban olyan 4-5 kcal van, de nem tudom hogy ez a cukrozatalan egyszerű instantokra is érvényes?

2010. jan. 29. 13:55
 6/8 anonim válasza:

szerintem fözöttben meg instantban kb. ugyananni, de elhanyagolható, attol nem fogsz elhizni ;)

Ami egy kávéban hízlal az a tej meg a cukor, az meg attol függ hogy mennyit raksz bele.

2010. jan. 29. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:

13:55 kérdező: valszeg nem, eddig erről beszéltünk :)))

az nem teljesen kizárólag kávéból áll (most nem a cukorról és a krémporról beszélek). abban egy csomó más, feltehetőleg növényi cucc van, hiszen a normál kávét hiába kevered össze meleg vízzel, abból még nem lesz iható valami.

írd meg a márkát, megnézzük a neten.

2010. jan. 29. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Az instant kávéban nincs semmi egyéb anyag, csak a már megfött kávé van kiszáritva - ezért elég, ha összekevered meleg vizzel.

Egyébként nincs benne kalória addig, amig nem teszel bele cukrot, tejet, tejszint, fehéritöport, stb.

2010. jan. 30. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!