Lehet először izmot építeni, aztán zsírt veszíteni?
Izomépítéshez 3 dolog kell. Kemény súlyzós edzés (izomterhelés), fehérje bevitel, alvás.
Rizsből nem lesz izom.
Rizsből cukor lesz ami ellátja a sejteket energiával, tehát nem a zsírból kezdi el az energiát pótolni a szervezeted.
Drasztikusan csökkenteni kell a CH bevitelt, és ha lehet, csirkehúst, mellfilét egyél sokat, szerintem ott is kell legyen csirke, vagy tápkiegészítő protein. Ha nincs pénz, akkor sok mindent nem tudsz csinálni.
Ha izmot építesz, akkor egyre több energiát is fog igényelni a szervezeted, és ha később nem emeled a kcal bevitelt, akkor a fogyásban is segít. Persze vigyázni kell, hogy izmot ne veszíts, tehát enni kell folyamatosan, de a sok rizs energiát ugyan ad, de nem segíti a zsírégetést.
Listázd ki az ott kapható kajákat fehérje szerint, meg CH szerint,
és állíts prioritást, a magas fehérje alacsony CH alapján. Nem tudom milyen kaja van arrafelé, de biztos vannak fehérjedús kaják ott is.
"Nincs rajtam túl sok felesleg, de löttyedtnek látom magam"
Akkor épp izomépítésre van szükséged nem fogyásra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!