Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen házi édességet nyugodtan...

Ilyen házi édességet nyugodtan ehetek fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
Natur joghurtot összekeverek kicsi mézzel, fahéjjal, mandulával, néha mazsolával is. És isteni!! :)
2010. jan. 20. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most hogy már alszik mindenki aki kötözködött,megsúgom neked,hogy edd csak meg nyugodtan.Egyedül a mazsola ami több cukrot tartalmaz,a többi O.K.

Én sem vonom meg magamtól az ilyen dolgokat,és nyolc kilót fogytam,ráadásul nem is csirkén ,pulykán meg halon élek,mint egyesek.

Jó étvágyat,lelkiismeretfurdalás nélkül!

2010. jan. 21. 08:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D
2010. jan. 21. 11:41
 13/13 anonim ***** válasza:
A második vagyok, az egyik fogyókúramániásnak minősített. Ha nagyon szigorúan nézzük van rajtam pár kiló plusz, de nem érdekel, mert így érzem magam pont jól és épp egy tábla csoki van előttem. Akkor ki a fogyókúramániás kedves nagy megmondóemberek?:))
2010. jan. 21. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!