28 hetes terhes vagyok 12-13 kg plusszal. Érdemes fogyóznom?
Figyelt kérdés
Leadható ez még majd a terhesség után.50kg-val kezdtem és most vagyok 62kg körül.158 cm magas. Tudom hogy még a nagy hizás csak most jön ezért kérdezem. Sajnos az alkatomhoz elég kényelmetlen lenne ha még ennél többet hiznék. Tudom abab most a legfontosabb, de utána van esélyem leadni?2008. aug. 9. 21:57
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy leadhatod szules utan! Ne aggodj!
En 15kg hiztam terhesseg alatt es eleg hamar leadtam semmi tornazas nelkul, sot nagyon is lefogytam igaz 1ev 2honapig szoptattam! Azert is kellett abba hagyjam a szoptatast! :D
2/4 anonim válasza:
A plusz kilókkal most ne foglalkozz. A baba az utolsó hónapban kezd igazán hízni:D a szülést követően maradt felesleg lemegy ha az étkezéseidre oda figyelsz, utána pedig majd sokat szaladgálsz a gézengúz után. tapasztalatból mondom:D
3/4 anonim válasza:
Lesz esélyed rá, ha szülés után odafigyelsz majd az étkezésedre (persze figyelve arra is h szoptatnod kell!) akkor jóeséllyel pályázol rá hogy le is adod, főleg hogy utána könnyebben tudsz majd mozogni, meg kell is majd eleget mozognod a baba mellett :)
4/4 anonim válasza:
NE FOGYÓZZ TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁSI IDŐ ALATT utána majd rá érsz még leadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!