Szerintetek mennyi kalóriát eszik egy ÁTLAGOS magyar ember?
Most nem azokra gondolok, akik tudatosan étkeznek, hanem egy átlagos magyar emberre, akit nem érdekelnek a kalóriák, a zsírmennyiségek, és a szénhidrátok. Mostanság ezen gondolkodom, ülök a suliban és az osztálytársaim van, hogy képesek betolni egy szünet alatt majdnem annyi kalória mennyiséget, amit én fél-egy napig eszem.
Ez az elképzelésem: Otthon reggeliznek, kenyeres dolgokat, a suliba vesznek 4-5 kiflit vagy zsömlét, rá mindenféle felvágottat, ömlesztett sajtot, margarint, stb. Vagy ha több pénzük van tipikus kaja még a péksütemény. Elég gyakran nassolnak, csipszet, csokit, mogyorót, szotyit, ilyesmit. isszák a cukros üdítőket, ice teákat, kólát, amikor hazamennek biztos betolnak 1-2 tányér főtt kaját, rántott húst, krumplit, tésztát, ilyesmit, amit épp anyu csinált. aztán délután is zabálnak valami nasi félét, vacsorára meg mehet kenyér, vagy valami zsíros. ezt nem csak az osztálytársaimon vettem észre, hanem úgy átlagosan az embereken, de mindig suliban a szünetekben borzadok el, hogy ők már megehettek vagy 1500 kalóriát és még csak délelőtt fél 11 van. Hétvégén pedig jön az alkoholbeöntés a sok kaja után... Szerintetek mennyit eszik egy átlag magyar ember? Egyébként nem szoktam senkit sem piszkálni mennyit eszik, nem az én dolgom, csak magamban borzadok el és rossz nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!