Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi kalóriát...

Szerintetek mennyi kalóriát eszik egy ÁTLAGOS magyar ember?

Figyelt kérdés

Most nem azokra gondolok, akik tudatosan étkeznek, hanem egy átlagos magyar emberre, akit nem érdekelnek a kalóriák, a zsírmennyiségek, és a szénhidrátok. Mostanság ezen gondolkodom, ülök a suliban és az osztálytársaim van, hogy képesek betolni egy szünet alatt majdnem annyi kalória mennyiséget, amit én fél-egy napig eszem.

Ez az elképzelésem: Otthon reggeliznek, kenyeres dolgokat, a suliba vesznek 4-5 kiflit vagy zsömlét, rá mindenféle felvágottat, ömlesztett sajtot, margarint, stb. Vagy ha több pénzük van tipikus kaja még a péksütemény. Elég gyakran nassolnak, csipszet, csokit, mogyorót, szotyit, ilyesmit. isszák a cukros üdítőket, ice teákat, kólát, amikor hazamennek biztos betolnak 1-2 tányér főtt kaját, rántott húst, krumplit, tésztát, ilyesmit, amit épp anyu csinált. aztán délután is zabálnak valami nasi félét, vacsorára meg mehet kenyér, vagy valami zsíros. ezt nem csak az osztálytársaimon vettem észre, hanem úgy átlagosan az embereken, de mindig suliban a szünetekben borzadok el, hogy ők már megehettek vagy 1500 kalóriát és még csak délelőtt fél 11 van. Hétvégén pedig jön az alkoholbeöntés a sok kaja után... Szerintetek mennyit eszik egy átlag magyar ember? Egyébként nem szoktam senkit sem piszkálni mennyit eszik, nem az én dolgom, csak magamban borzadok el és rossz nézni.

2014. szept. 21. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért nem mond le. Bár... ha abból indulunk ki, hogy ők drogosok.. mert tényleg azok, a cukor 8x keményebb függőséget okoz mint a kokain! akkor így már más a helyzet.. akaraterő és ész, és jó helyen olvasgatás kéne. pl elhagyni mindent, amiben cukor van, akár csak egy kevés is, már egy jó kezdet lenne
2014. szept. 23. 00:21
 12/12 anonim válasza:
Hali amikor sulis voltam akkor hidd el többet is ettem. Kezdjük ott, hogy 68kg-ra híztam 173 centivel. Napi kajálásom így nézett ki: Reggel bementem a suliba és megettem az összes szendvicsem/péksütim együltő helyemben (az 4 szendvics/péksüti). Akkor azon nyafiztam, hogy nincs kajám. (utálom a cukros löttyöket,így marad a víz) Az utómatában vettem rántothusos/sonkás szendvicset 3at kb. Vagy elmentem a közeli gyrossozóba enni egy gyrost pitában. Azután elmentem a melette lévő Lidlbe és vettem egy tábla mogyorós csokit amit megettem simán (nos az nem számít ide amikor 2-3kg répát/mandarint ettem csak egész nap. Persze amikor van répád akkor az egész osztálynak pucolhatod :/) (Miután hazamentem 1-2 tányér főtt kaja. Nasi az popcornból állt és csokis gabonapehelyből (de nem az ilyen fitt ből). Vacsira megettem még minimum 3 szendvicset.(én az átlag lányoknál fizikailag erősebb vagyok. Bemelegítetlenül,farmerben 2m14cm ugrok helyből távol. A szorítóerőm 40-es. Persze a hízásomhoz hozzá jött a törött láb ami miatt nem tesiztem több, mint fél évig.) de amikor már meggyógyult akkor folytattam a heti 1 röplabda edzést,a tesit, és az ilyen diákolimpiai versenyeket. (szemes meg ilyenek). Én unalom evő vagyok. Ja kihagytam a legjobbat. A barinőmmel majd minden magyaron baconos tuc snakket ettünk. <3 (imádom). Azóta abba maradt a suli, lefogytam 65-re úgy, hogy nem ettem unalomból és stresszből. Jelenleg 60-61 kg vagyok. Eszem még csokit, de kevesebbet. (10 évesen már 1 óra alatt megettem egy üveg nutellát, és nem a kicsit). Iskola előtt óta teljesítménytúrázok, sétálok, otthon az elliptical traineren futok vagy szimplán lemegyek az edzőteremben. Még mindig nem érzem jól magam a bőrömben. Remélem segítettem
2018. febr. 14. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!