Van valaki aki azt eszik amit akar?

Én középsuliban tényleg azt ettem, amit akartam és elég sokat is ettem, nassoltam (pl két naponta egy tábla milka, stb). Szóval zabáltam, de mellette nagyon sokat mozogtam, röplabdáztam, fociztam, mindennap sokat gyalogoltam (messze laktam a buszmegállótól), bicikliztem napi szinten, nyáron sokat úsztam. De amióta kikerültem a középsuliból, és már nem sportolok, azóta szépen fel is kúsztak rám a kilók, úgyhogy visszább fogtam magam, kevesebb édesség, szénhidrát, és próbálok mozogni is, szobabicikli, torna, séta. Így tartom a súlyomat. 163/55kg.
L24

Ez nagyon szubjektív. Ismerek rengeteg olyan embert aki vékony, vagy sportos, és azt mondja ő azt eszik amit akar. Aztán amikor látom őket enni, akkor kiderül, hogy vagy nem bírnak sokat enni, vagy szándékosan nem is esznek sokat.
Szóval ne hidd el... Én speciel bármikor tudok 30 kilót hízni egy év alatt, és ha nem figyelnék oda, akkor elég gyorsan eltűnnének a kockák a hasamról :)
Ugyanis ha én leülök 20-30 palacsinta elé, akkor simán megeszem... 1 kiló túró, egy üveg lekvár :) Vagy egy kiló fagyi... esetleg 10-20 szilvásgombóc simán...
Végülis most is azt eszem amit akarok... ha szilvásgombi kell, akkor azt eszem... 1-et :)

én azt eszek amit akarok:)
jelenleg semmit nem sportolok, ezelőtt táncoltam. 2re érek haza suliból és kb semmit nem csinálok délután:D tv, gép:)
és már lassan 1 éve nemhíztam semmit:) de 2 héttel ezelőtt fogytam 2 kilót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!