Hogy fogyhatok le?
Szia! 170 Kiló vagy és 162 centi? Eddig nem tűnt fel hogy valami rohadtul nincs rendben? Ballagás ide vagy oda, ennek nagyon szar vége lesz, és ha így folytatod, nem kell a nyugdíjas éveidre gyűjtögetned.
Csak azt nem értem, hogy jutottál el idáig, még egy 180 magas, 100 kilós ember is megfontolja, hogy csinálja tovább vagy végleg vége a szarevésnek, egy 160 centisnél ez valahol 85 kiló környéke lehet. Ez annak a duplája!
Ez beteges elhízás! De van kiút :) Nem kell aggódnod!
Írj nekem privátban üzenetet, itt van amire szükségem van, hogy segíthessek.
Korod, tömeged és magasságod ugye megvan.
1, Hajlandó vagy-e tenni azért hogy egészségesen élj?
2, Hajlandó vagy-e áttérni egy olyan útra, ami az elején nehézkes és borús?
3, Szereted-e a csirkemellet? rizst? túrót és/vagy kőrözöttet?
4, Mit és mennyit ettél tegnap? ( egész nap, a te érdeked hogy igazat mondj )
5, Mit és mennyit ettél 3 hónapja egy átlagos napon ?
6, Képes vagy leszarni mások véleményét, ezzel együtt a ballagást is? Akár azt hogy néha kinevetnek?
7, Okozott-e már lelkileg problémát önmagad elfogadása?
8, Hajlandó vagy-e a siker érdekében időt áldozni erre a dologra, olvasni és informálódni?
9, Milyen édességeket szeretsz ( erre minél több választ adsz, annál inkább segítek kitalálni jó kis diétás édességeket)
10, Milyen sós rágcsálnivalókat szeretsz ( ugyan az a helyzet mint az előzőnél )
HA AZ ALÁBBI KÉRDÉSEK BÁRMELYIKÉRE IGEN/NEM VÁLASZT ADSZ, EGYSZERŰEN NEM FOGOK SEGÍTENI!
FEJTSD KI ! 1-2 mondat, minden kérdéshez!
Én azért vagyok itt, azért nézegetem ezeket a kérdéseket, hogy segítsek másoknak fogyás és testépítés témában. Gyakorlatilag ez egy hobbimmá vált. 3 éve foglalkozok a témával, tisztában vagyok a lehetőségekkel.
Írj üzenetet, benne a válaszokkal, és egyebekkel, amiket fontosnak tartasz a témában.
Bárkinek nagyon szívesen segítek, elvégre azért nézegetem a gyakorikérdések weboldalt.
Írjatok üzenetet bátran, lehet, hogy 2-3 nap lesz mire válaszolok, mert elfoglalt is vagyok és sokszor fáradt is!
Előre is köszönöm a bizalmat! Sok-sok sikert minden fogyni vágyónak!
Ui.: Orvosok által írt étrendek mehetnek a kukába. Nem rossz, de van sokkal jobb és értelmesebb út is( és még olcsóbb is ).
Gratulálok. Találd meg a gombokat.
Ettől függetlenül ugyanúgy szívesen segítek!
Azoknak pedig akik naivnak tartanak, ez nekem nem telik többe egy 20 perces számolgatásnál, stb.
Csak a hozzászólásom miatt kaptam 4 üzenetet tegnap óta, úgyhogy van most is éppen elég :) Ez az 1, már nem oszt, nem szoroz. Ha kamu lett volna, ráment 20 percem, úristen. Ha meg igaz, akkor lehet hogy segíteni tudtam, ezek után naivozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!