Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon fontos hogy fogyjak le?

Nagyon fontos hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 80 kg,168 cm,tudom,hogy nagyon sok meg minden,de le szeretnék fogyni úgy kb. 60 kilóra,hogy fogyjak le úgy,hogy közben nem éhezem magam halálra? kb. 2 hét alatt mennyit tudnék fogyni? valami gyors és fasza diéta ami be is vált?
2010. jan. 19. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Válts életmódot!!!!!
2010. jan. 19. 17:53
 2/7 A kérdező kommentje:
elárulnád azt is,hogy hogy?
2010. jan. 19. 18:00
 3/7 maundrel ***** válasza:
100%

az első két sor tetszett amit írtál de aztán ez a "kb. 2 hét alatt mennyit tudnék fogyni? valami gyors és fasza diéta ami be is vált?" innentől kezdve felesleges hogy bármit is mondjak mert úgysem fogadod meg. :S -de hátha-

Neked nem diéta kell, csak sok mozgás...napi többszöri kis étkezés.. még az édességet sem kell 100 %-osan megvonnod magadtól, csak egyél több zöldséget, gyümölcsöt, kevesebb tésztát, krumplit, több fehérjét. Napi 2 liter víz. De a lényeg a mozgás. Még nagyon fiatalka vagy így ha elkezdesz mozogni és odafigyelni arra mit eszel, hipp-hopp leröpülnek rólad a kilók :D

2010. jan. 19. 18:05
 4/7 maundrel ***** válasza:
100%
18:05-ös vagyok. Próbáld meg anyukádat is bevonni ebbe, mivel gondolom Ő főz rád. Szóval kérd meg hogy főzzön sok sok fehér husit neked, halat, párolt zöldségeket stb. Ő biztos jobban ért hozzá, mint én... :P
2010. jan. 19. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Hova az a nagy sietség? Ha eddig jól megvoltál így, miért akarsz két hét alatt lefogyni?

Ha nem csak néhány hétig akarsz karcsú lenni, célszerű lassan fogyni. Úgy 1 kg hetente. Max az elején 2.

2010. jan. 19. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Két hét alatt simán ledobsz 10 kg-t, de milyen áron? A dupláját visszahízod rövid idő alatt.

És mindenki azt mondja, h a -1kg az ideális hetente, pedig a -2kg is ideális, és nem csak az elején, de -3kg-tól se lesz semmi bajod [ha nagy a súlyfölösleged].

Figyelj, én 167-168 cm vagyok, 70-71 kg. Ma kezdtem bele egy olyan "diátába" amit én "kreáltam" vagyis pontosabban összeírtam a leghasznosabb tanácsokat, a személyes tapasztalatomat valamivel [nasi, ilyesmik]. Én reggelire 1 pohár zsírszegény tejet, és 1-2 gyümölcsöt eszem, ebédre bármit, persze mérsékelt adagban, vacsira 1 tej, 1-2 gyümi. Suliba egy üveg gyümölcsjoghurt, fél liter víz, napközben tea, 4-5 db diétáskeksz.

Heti 2x másfél óra rsg, heti 3x tornaóra + néhányszor ha ráérek. Ennyi, nem éhezem :)

2010. jan. 19. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
2 hét alatt ? :D:D ez jó két hét alatt zsírból maximum 2 kilót fogyhatsz azt is kemény diétával és egy kis sporttal. a kérdésedből látszik, hogy te valami tündérre vársz aki majd szép vékony lánnyá alakít. el kell keserítselek, diéta és mozgás nélkül sosem leszel vékony, 2hét alatt meg pláne ne várj csodát. életmódváltás kell és szépen lassan átalakulhatsz.
2010. jan. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!