Nagyon fontos hogy fogyjak le?

az első két sor tetszett amit írtál de aztán ez a "kb. 2 hét alatt mennyit tudnék fogyni? valami gyors és fasza diéta ami be is vált?" innentől kezdve felesleges hogy bármit is mondjak mert úgysem fogadod meg. :S -de hátha-
Neked nem diéta kell, csak sok mozgás...napi többszöri kis étkezés.. még az édességet sem kell 100 %-osan megvonnod magadtól, csak egyél több zöldséget, gyümölcsöt, kevesebb tésztát, krumplit, több fehérjét. Napi 2 liter víz. De a lényeg a mozgás. Még nagyon fiatalka vagy így ha elkezdesz mozogni és odafigyelni arra mit eszel, hipp-hopp leröpülnek rólad a kilók :D

Hova az a nagy sietség? Ha eddig jól megvoltál így, miért akarsz két hét alatt lefogyni?
Ha nem csak néhány hétig akarsz karcsú lenni, célszerű lassan fogyni. Úgy 1 kg hetente. Max az elején 2.

Két hét alatt simán ledobsz 10 kg-t, de milyen áron? A dupláját visszahízod rövid idő alatt.
És mindenki azt mondja, h a -1kg az ideális hetente, pedig a -2kg is ideális, és nem csak az elején, de -3kg-tól se lesz semmi bajod [ha nagy a súlyfölösleged].
Figyelj, én 167-168 cm vagyok, 70-71 kg. Ma kezdtem bele egy olyan "diátába" amit én "kreáltam" vagyis pontosabban összeírtam a leghasznosabb tanácsokat, a személyes tapasztalatomat valamivel [nasi, ilyesmik]. Én reggelire 1 pohár zsírszegény tejet, és 1-2 gyümölcsöt eszem, ebédre bármit, persze mérsékelt adagban, vacsira 1 tej, 1-2 gyümi. Suliba egy üveg gyümölcsjoghurt, fél liter víz, napközben tea, 4-5 db diétáskeksz.
Heti 2x másfél óra rsg, heti 3x tornaóra + néhányszor ha ráérek. Ennyi, nem éhezem :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!