Ha ilyen mértékben változtatok, szerintetek mennyi idő lenne lefogyni 15kg-ot?
Nemrég szültem, a hormonok tomboltak, plusz depressziós voltam, és ész nélkül ettem.
Kb egy napom: Fél kg fehér kenyér, mellé 2-3db kakaóscsiga, joghurt, chips vagy 2 zacskó, minimum 2-szer egy nap kétfogásos kaja, amiben szinte szénhidráton és zsíron kívül más nem volt. Kb. délelőtt 10-től este 10-ig nonstop ettem.
170cm vagyok, 86kg. 70 körülire akarok fogyni.
Ha nem eszem csak 2-szer egy nap, pl egészséges főtt ételt, abból is csak keveset, és 100gr graham kenyeret margarinnal, sonkával, zöldséggel, és egy kis pohár natúr joghurtot, és mondjuk minden nap sétálok kb. 3-4 km-t, lépcsőzöm, és elkezdek tornázni, mennyi idő lenne? Vagy így nem lesz eredménye?
Segítsetek, fel akarom nevelni a gyerekeimet, de így nem fog menni.
Ne drasztikusan változtass, hanem szépen fokozatosan, hogy rutinná alakuljon, így tudd tartani később is!
GI sok segítséget ad, minél alacsonyabb az érték, annál gyakrabban szerepelhet az étrendedben, annál jobban és hosszabb távon telít. Durum tészta jobb, mint a sima, jázmin és basmati rizs, mint a fehér.
Az elején a minőségen változtass, mennyiség ne érdekeljen.
Mozgásnak jó, ha babakocsiba teszed a kicsit, majd elindultok bóklászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!