Rubint Réka Add önmagad! Tapasztalatok:?
Ma megvettem Rubint Réka Add önmagad cimű dvd-jét.
CSAK azokat kérdezném aki már csinálta!
Mert itt olvastam egykét bunkó véleményt szóval azokra nem vagyok kiváncsi-kiméljenek!!!
Soha nenm hittem ebben de most mégis megvettem. Mi a tapasztalatok milyen volt? -5 kg hetente?!! Ebben kételkedek egy kicsit.

Melyiket vetted meg?
Én az Add önmagad 2-t és 3-at csináltam. A 3 abszolut nem tetszett, a 2 viszont nagyon jó volt, és feszesedtem is tőle.
Végig ugráltam a dvd-t!
Nem semmi kb 5 perc után azt mondtam hogy szét szakad a combom kemény:) Nektek hogy ment feledtátok közben ?

És hatása volt az izomlázon kivül?
1 hgónap kellett hogy végig csináld rendesen? Ezalatt az idöalatt volt valami hatás így hogy nem végig csináltad?
Én a 2-t csináltam, az 1 kicsit uncsibb szerintem, a 2 sokkal szórakoztatóbb, jobbak a gyakorlatok, ez az én véleményem, én nem diétáztam csak a torna volt, és 5 kg ment le 1 hónap alatt. Ez nem olyan sok talán, de szerintem nem baj ha nem drasztikus a fogyás, és feszesedtem is. Kipróbáltam sok mindent már, ez a kazi bevált nekem.
És most 3 hós a fiam, úgyhogy neki is látok újból, és a 2-est fogom használni. :)

Nekem nagyon bevált. Akkor kezdtem el használni, mikor az utolsó kilókkal vajúdtam. Minden nap csináltam 40 percet belőle, de az első két napon izomlázam volt. Azóta nem jelent gondot, nagyon szeretem.
Ui: 3 nap alatt lement egy centi a combomból. ;)
Sok sikert!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!