Szerintetek ez így megfelelő?
Figyelt kérdés
Mivel egy ideiglenes csontbetegség miatt nem mozoghatok, muszáj odafigyeljek az étrendemre, különben eléggé elhíznék, ugyanis egy picit hosszabb séta is fájdalmat okoz. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez így rendben van-e:
Naponta
- 110-130 gramm szénhidrát
- 100 gramm fehérje
- 70-75 gramm zsír
2014. szept. 6. 10:20
1/4 anonim válasza:
Mennyi kiló vagy és milyen magas.? Ebből nem lehet megmondani.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem tudom miért hagytam ki, pedig tudom, hogy fontos információ ebből a szempontból. 15 éves lány vagyok, 169 cm és 62 kg
2014. szept. 6. 12:04
3/4 anonim válasza:
Ez még a megadott paraméterekkel együtt sem mondható meg, emberfüggő. Megteheted, hogy így eszel, aztán ha feljön 1-2 kiló, akkor változtatsz.
Nekem a mozgásmennyiség változása sosem okozott semmi változást a súlyomban, de az életmódváltásaimmal is hasonló a helyzet, remekül stagnálok. Te azt gondolod, hogy könnyen elhíznál, úgyhogy lehet, hogy Te más vagy, sokan ilyenek, de előre nem tudhatjuk, mi fog történni.
4/4 anonim válasza:
Igen ez így egész jónak tűnik. Ezzel nagy valószínűséggel megtartod a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!