Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalória. Pipihusi. Bővebben...

Kalória. Pipihusi. Bővebben lennt-> (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kiváncsi, hogyha a serpenyőben egy icipici olajban megsütök husit, borsal és kis sóval, annak mennyi a kalóriaértéke?Olvastam kalóriatáblázatban h a pipimellé 112 körül van. De máshol ilyen 400kalóriákat olvasok:S Kalóriaszámlálós fogyit csinálok, és lehet , hogy idáig a 120nak hitt kalóriát jól elcsesztem, és többet vittem be egy nap, mint amit számoltam:(Amugy kb egy tenyérni kis husrol van szó, azt szoktam enni, sütve, vagy Párolva. Köszönöm a segítségeteket előre is:Adrienn
2010. jan. 18. 00:28
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

"icipici olajban megsütök husit"

"pipimell"

"fogyi"

OMFG!!!

Hány éves vagy ???:D

Nem megbántani akarlak, de ezt nem gondolhatod komolyan?!

A kérdésre nem tudok válaszolni, bocs, de ezt meg kellett jegyeznem :))

2010. jan. 18. 09:01
 2/6 anonim ***** válasza:

kicsit tény,hogy elcseszted, de azért nem 400 kcal nyugi.

ha 1 kanál olajon sütöd meg (kevesebben nem is lehet...) az plusz 40 kcal jelent,szóval én 160-nak számolnám 120 helyett

2010. jan. 18. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nehogy emiatt aggódj. én rendszeresen kis olíva olajban sütök húsokat(nem csak csirkét) és simán fogyok mellette. ha zöldség körettel eszed (és nem túl nagy adagot) akkor semmi gond.
2010. jan. 18. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó válaszolónak adok igazat
2010. jan. 18. 10:41
 5/6 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok,és sztem tartsd meg magadnak a véleményedet,ez vagyok én:)Tetszik-nemtetszik alapon:)na pááá

Többieknek köszönöm:)Sok zöldséget szoktam hozzá enni,csak volt oylan oldal ahol a sima serpenyőben sütött hust 400 kalóriának írták:(

Szép hetet:)

2010. jan. 18. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100 ml olajban 910 kilokalória van.
2010. jan. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!