Hashajtóval fogyózni? Drasztikus tudom, de más nincs.
2 kisgyerekem van, nincs időm tornázgatni mert mikor alszanak akkor pakolok próbálom utól érni magamat a házimunkába, koplali képtelenség számomra, enni sincs időm rendesen, ez is nagy baj, ezért egész nap csak csipegetek, a mozgáso az napi minimum 30 perc séta babakocsival, ha jobb idő van akkor több is. Ezért gondoltam a hashajtózzást.170 cm, és 85 kg vagyok, erről szeretnék 55-60-ra lefogyni.
Ja, és a vitaminok multivitamin formájában pótolnám...
Szia!
Én csináltam ezt, konkrétan szűztea kapszulát szedem. Ettem mellette, plussz vitamiokat is szedtem, mégis iszonyatosan legyengültem, semmi erőm nem volt. Pedig csak napi 4-5x volt , de akkor is.:( És emellé a bélbolyhok is tönkremehetnek, kiújul az aranyér(ha van), hiába szedsz vitamint, az sem tud felszívódni nagyon.
Nem tudok mit ajánlani helyette, remélem lesznek itt okosabbak,én csak a saját negatív tapasztalataimat osztottam meg.
Inkább egyél levest levessel, de a hashajtót felejtsd el.
Mellesleg a túlsúlyod java része gondolom, zsír. Na, az menne le legutoljára: akkor, amikor már nem marad rajtad izom, nem marad benned sem víz, sem vitamin, és tönkrementek a szerveid.
Életmódváltás. Hagyj fel a zsíros, cukros ételekkel, a fewhér kenyérrel, tésztával, disznózsírral teljesen. Helyettük sok zöldség, gyümölcs, olívaolaj, teljes kiőrlésű kenyér, fehér húsok, hal.
Ne legyél hülye, a tabletták, a hashajtók és hasonló szerek az egészségedet teszik tönkre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!