Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miből mennyit ehetek, hogy...

Miből mennyit ehetek, hogy hatékonyan fogyjak?

Figyelt kérdés
80kg/175cm vagyok, tudom nagyon sok és itt az ideje a változásnak. Arra lennék kiváncsi hogy napi max mennyi cukrot és zsírt vihetek be ahoz hogy beinduljon a fogyás, kb 15 kgtől szeretnék megszabadulni.
2014. szept. 5. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit értesz cukor alatt s miért akarsz bevinni bármennyit is? OK, OK, én is eszem gyümölcsöt, egy kevés szerintem minden épeszű diétába belefér. Van, akinek sokkal több is.

Zsírból úgy 30-200g-ig, diétától függően (több is lehet, ha eleget mozogsz). De ha sok a zsír, akkor feltétlenül minimalizáld a szénhidrátot. Persze nem biztos, hogy Neked ez alkalmas, de nem tudok Rólad semmit. Így nehéz válaszolni a kérdéseidre.

2014. szept. 5. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Olvass utána, pl A Sárga Kapszula c. könyvet olvasd el.
2014. szept. 5. 16:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem AKAROK kifejezetten bevinni cukrot, de sajnos a cukor sokmindenben benne van ezért kérdeztem,hogy mi az a mennyiség ami még esetleg belefér..Én is pont a gyümölcsökre gondoltam..mert imádom őket és nem szeretnék végleg megválni tőlük. Milyen információkkal szolgálhatnék,kedves első válaszoló, ami segíthetne a pontosabb válaszadásban?
2014. szept. 5. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Első voltam.

Nos, a hozzáadott cukrokat el lehet kerülni, én is elkerülöm s még rengetegen. Vagy legalább minimalizálni, ha valakinek nem éri meg a kényelmetlenség.

Az a helyzet, hogy a tested összes paraméterét úgysem tudod (sőt némelyik változik is), így előre nem tudjuk megmondani, mikor indul be a fogyás, ez változó. A normál szálkásító diétánál is mondanak egy szénhidrát értéket, azzal, hogy ha nem fogysz eléggé, csökkentsd. S pl. én a falat kaparnám sok szénhidráttal, csak éhes lennék úgy, míg kevesebbel könnyebben jóllakom, ezek fontos szempontok és megint csak emberfüggők. Ott az ízlés, a megszokás... Most hiába ajánlanám a ketogént, ha Te az a fajta vagy, aki azt nem bírja (egy éve én se bírtam volna). De a szénhidrátcsökkentést, ami még semmi extrém, azt szoktam javasolni általánosan, az sokaknak hasznos. Persze lehet, hogy az adott embernek nem, pl. egy tipikus nyersvegán nem örülne a gondolatnak :D Nem mindenki olyan, akinek mondunk egy szokásos diétát és követi.

2014. szept. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!