Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek túrógombócot?

Ehetek túrógombócot?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázok, és nagyon szeretem a túrógombócot. Már 3 hónapja sem édességet sem szénhidrátdús ételeket nem ettem, szinte tojáson, salátán és soványhúson éltem. Nem hagyományos túrógombóc, hanem nyírfacukorral lesz készítve, és tönkölybúzával. Hány db fér bele ha belefér egyáltalán? Előre is köszönöm a válaszokat :)

13/L

2014. aug. 15. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:

13 évesen baromira nem kellene fogyókúráznod, már csak azért sem, mert valószínűleg egész életedben dagadt leszel, a mostani hülyeséged miatt, most beállítottad a szervezetedet arra, hogy csak ennyi kaja jut neki és ebből kell gazdálkodnia, mivel fejlődésben vagy, több energia kellene, emiatt még nagyobb baj amit csinálsz. Később ha elkezdesz normálisan kajálni, mindent szépen el fog raktározni a szervezeted, háj formájában, mivel tudja, hogy bármikor bekattanhatsz és akkor megint elkezded az eszetlen fogyókúrázást.

Szóval minél több túrógombócot kellene enned és fogyókúra helyett mozogni, sportolni. A te korodban még nem szabad fogyókúrázni, csak nagyon indokolt esetben, akkor ha valaki 100 kg.

2014. aug. 15. 10:09
 2/6 Andizsuzsi ***** válasza:

Ehetsz.

Leírnád, hogy hány kiló/cm vagy és milyen étrendet követsz? Úgy sokkal könnyebb lenne segíteni.

2014. aug. 15. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Tőlem nyugodtan. A nyírfacukor meg a tönkölybúza semmivel sem hízlal kevésbé, mint répacukor meg a búzadara.
2014. aug. 15. 10:45
 4/6 A kérdező kommentje:
163 cm vagyok és sajnos 80 kg :( kalóriaszámlálással fogyózom, de egészséges dolgokat eszem hogyha majd lefogyok ne lógjon a bőröm.
2014. aug. 15. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy egészséges kajákat eszel ugyanúgyn fog lógni a bőröd, najó, egy picit segít rajta. Kezdj bele valamilyen erősítő edzésbe, hogy jöjjön rád izom és akkor nem fog lógni a bőröd.
2014. aug. 15. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt van egy kis olvasnivaló: [link]
2014. aug. 15. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!