Ha lefogyok, azt hogyan veszem észre? Ha ég a zsír akk én azt érezném?
10. válaszoló. Ha testépítő vagy és tömeget növelsz mint én, ha szálkásítasz 3 távpont van. Mérleg, tükör, centi. Az első héten de még a második héten sem fogsz változást észre venni a tükörben ha nem jó a diéta.
Viszont a mérleg már az első héten megmutatja hogy sikeres a diéta vagy sem.
Ebben az esetben azonnal tudsz korrigálni az étrenden és nem futsz felesleges köröket hetekig és várod hogy látszódjon az átalakulás a tükörben vagy a ruha méreten. Érted.? :) Engem nem tudsz megvezetni a hülyeségeiddel.
Múltkor is akkora baromságot írtál, azt se tudtad mi a különbség a kardió meg az aerob közt :)
11: Te honnan veszed, hogy én ugyanaz vagyok, aki múltkor írt neked? :D Szerinted egyetlen egy 81%-os van gyakorin? :D
Biztos nem én voltam, mert nem szoktam testépítős kérdésekhez írni.
A kérdező azt kérdezte, hogy miből látja, ha lefogy. Ha valaki lefogy, az nekem nem néhány dekát, 1-2 kg jelent, hanem egy látványos változást :)
Téged ezer közül megismerlek a válaszaid alapján, van egy stílusod. Ha 85%-os lennél akkor is tudnám hogy rólad van szó :) Nem is a testépítős kérdésekről van szó mert a fogyókúrás kategóriában vagyunk. Ugyanakkor testépítő tudja hogy kell zsírt veszteni rövid idő alatt.
De még mindig nem vágtad le a lényeget. A kontrollálás a lényeg a jó kontrollálás. Neked mondom aki nő vagy és van férjed :)
Nem én vagyok :)Nincs férjem sem.
De ha téged ez boldoggá tesz, akkor képzeld azt, hogy az a valaki, vagy valakik én vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!