Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 115 kilogrammos férfi, jó...

115 kilogrammos férfi, jó étvággyal hogy fogyhat le?

Figyelt kérdés
Sajnos pár éve 115 körül mozgok. Mindenfele azt hallom, hogy kevesebbet enni és többet mozogni. Ha többet mozgok többet is eszek mert megnő az étvágyam. Le kellene fogyjak legalább 15 kilót de nem igazán megy. Van-e valaki aki hasonló helyzetben lefogyott? Mit tudtok ajánlani?
2010. jan. 17. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
100 kiló alatt nem lennél férfi hanem csak karácsonyfadísz :D örülj nkei h nem vagy kisdarab ha van rajtad kis zsír akkor gyúrj...
2010. jan. 17. 13:47
 2/12 anonim válasza:
93%

Próbáld ki az étvágycsökkentő tablettákat.

[link]

2010. jan. 17. 13:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meghoztátok a jókedvemet. Azt hiszem mindkét tanácsot megfogadom.
2010. jan. 17. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

Erről van szó,csak nem szzabad leírni:

[link]

Én a !!!!!!!De nagyon!!!!Ilyen por.Mi a rossmanba vettük,nem kellmes az ize,de utána egyátalán nem vok éhes,és nem is kell hozzá mozogni.persze keveset azért ehetsz!Anyukám 90 kilós olt,és egyszer elege lett a sok diétából,és elkezdett [link] -t inni/eenni.Én is kiptóbáltam(12 éves vagyok),de sajnos 3 hét után kihánytam,mert nekem nem izlett.De 3 hét alatt(semmi koplalás,éhezés,mozgás nélkül!!!),legogytam 4 kilót,de azt úgy,hogy elég jól meglátszik rajtam,még mindig,de már fél éve ennek.És azóta csak egészségesebben eszek.És még mindig 4 kilóval kevesebbet mutat a mérleg!!!Anyu ugye 90 kilós volt,már csak kevesebbet iszik belőle,és 71 kiló!!!!De olcsó,de nem is olyaqn drága,(a Rossmanban/Vas megye/ 3000 FT,ami egy hónapra(asszem) elég!!!Csak tejjjel kell inni,és a használati utmutatóba le van írva minden!!!Szóval próbáld ki!!!Új és,új élet!

erről van szó,csak nem engedik leírni!!: [link]

2010. jan. 17. 14:01
 5/12 anonim válasza:

ki, kik, mik nem engedik leírni?

konkurencia?

kinen érdeke?

2010. jan. 17. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem leírtam hogy TD(egészben,ha érted)

és kiírta hogy ezt a szót ne használjam mert valaki nem hagyta jóvá:S

2010. jan. 17. 14:21
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Jaj, én is ittam ezt a vackot :) (csak azért szidom, mert én a szigorú diéta szerint mentem, tehát egy falatot nem ehettem mellette 2 hétig).

Ma hagytam abba. Egyszerre csak két hétig lehet csinálni, de egy hét szünettel újra lehet kezdeni.

Most 4 kg mínuszban vagyok. 3-8 kg közt garantál fogyást, de férfiak többet is fogyhatnak tőle (ez ki van emelve benne), szóval lehet érdemes lenne kipróbálnod.

Viszont tényleg nem olcsó... Bár ha kiszámolod, anyagiakban kb annyiba kerül, mint a normál napi étkezésed két hétre felszorozva, szóval ahhoz képest reális az ára, csak fogyi szernek drágának tűnik.

20/L

2010. jan. 17. 14:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Most volt egy hír, hogy két 100 kg fölötti férfi hogy fogyott le. 6 óra után nem ettek (tehát vacsora elhagyva), helyette gyalogoltak két órát a városban. Utána már 5 után, majd 4 után nem ettek, és továbbra is gyalogoltak kilómétereket, így lefogytak 70-80 kilóra. Meg azt hiszem, elhagyták a kenyeret is az étrendjükből. Egyébként meg lehet szokni, hogy kevesebbet eszel vagy bizonyos óra után nem eszel, csak erőt kell venned magadon.
2010. jan. 17. 15:23
 9/12 anonim válasza:

Várjál: attól is függ, hogy ez a 115 kg testsúly sok-e, hogy milyen testalkathoz párosul. Mert ha magas és izmos vagy, akkor ezek a kilók főleg az izmokban tömörülnek, de ha esetleg nem vagy izmos alkat, akkor has és csípő környékére tömörülnek.

Az bizos, hogy sok függ a rendszeres mozgástól, meg attól, hogy mit mikor (melyik napszakban) eszel. Próbáltad a 90 napos diétát? Igaz, hogy hosszú, de tényleg meg van a hatása, ha tartod magad az előírtakhoz.

2010. jan. 17. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Már hogy próbálta volna?

Férfi!

Tehát van neki esze, tud gondolkozni vele.

90 napos diéta a beszűkült gondolkodású, hiszékeny, buta nők diétája.

2010. jan. 18. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!