Ez lehetséges? Segíthetek neki?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki nem vékony és nagyon szeretne lefogyni és én segítek neki.... Anyukám azt mondta, hogy nem biztos, hogy le tud fogyni, mert neki ez családi... gén vagy mi...
Ez igaz?Tényleg nem tud lefogyni?Felesleges segítenem?
2014. aug. 31. 11:04
12/13 anonim válasza:
Olyan valóban van, hogy valaki hajlamosabb a hízásra, míg más kevésbé, akkor is, ha többet eszik. Ennek oka lehet tényleg az anyagcsere milyensége, vagy annyi is, hogy a) az a több kaja alacsonyabb kalóriatartalma, b) a sok kaja mellett sokat mozog.
Én is olyan családból származom, ahol jobbára mindenki túlsúlyos. Könnyű azzal takarózni, hogy genetika, ezt dobta a gép, ezt örököltem, de az igazság az, hogy le lehet fogyni. Ha mégsem, azért nem a géneket kell okolnia, hanem saját magát.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :) Én nem tudok sportolni mert nem sportolhatok... az magánügy, hogy miért... és amúgy... nem 13 vagyok hanem 16, de a logika az itt is megvan ;)
2014. dec. 9. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!