Hogyan fogyasszam le a vastag karom? Csak itthon végezhető érdekel, mert szoptatok.
Az első válaszoló a szánalmas, mert elítél valakit, aki szeretne magáért tenni valamit... Vajon ez az idióta válaszol meg van magával elégedve? A hülye válaszával mndenképp....
Én is súlyzóztam szoptatás alatt - de csak nagyon óvatosan! Nekem egyik napról a másikra hihetetlen mód lecsökkent a tejem, mert egy kis izomlázam lett. Utána visszaállt, de nagyon megijedtem. Vigyázz mindenképp, de azért próbálkozhatsz!
Egyesek azt hiszik, hogy terhesség és szoptatás alatt kötelező elhízni, igénytelenné válni? Nem értem az első válaszolót. Nagyanyáink kaszáltak-kapáltak a gyermekágy után, mégis tudtak szoptatni!
A sport egészséges, a súlyzózás nem tilos, szoptatás alatt sem, ha nagyon lassan és fokozatosan próbálod emelni a szintet, kevésbé lesz izomlázad és nem lesz baj a tejjel. Emellett ilyenkor figyelj oda jobban az ivásra, a köztes időkben a pihenésre, a nyugodt légkörre, hogy ezzel a tejet biztosítsd. 3 hetes a legkisebb lányom, de mindennap tornázom, igaz, a hasizommal megvárom a 6 hetes kontrollt, de minden mást csinálok. Az első két gyerek mellett is tornáztam, terhesség alatt is, nem élsportot, csak az egészséges érdekében. És tejcsárda maradtam mellette. Egyébként a babák emelgetésétől, cipelésétől nekem szép karizmaim lettek, mire oviba mentek. Ha sírtak, velük tornáztam, baba-mama torna, baba-mama jóga, kocogás, sok minden megoldható velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!