Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdemes lehet a futópad nekem?

Érdemes lehet a futópad nekem?

Figyelt kérdés
tegnap kezdtem el a futópados edzést, egyenlőre csak félórát gyaloglom rajta intenzívebb tempóba. úgy etrveztem ezt még pár napig folytatom, és utána kezdek el futni hogy szoktassam a testem a mozgáshoz, mivel pár éve nem sportoltam semmit. Szeretném ha arányosan mindenhonnan lemenne 5-10 kg, ez lehetséges lenne? 17/l 155cm-57kg

2014. aug. 27. 10:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha jó az étrend fogyni fogsz.

Ha nem jó az étrend zéró fogyás van.

Ha fogysz akkor mindenhonnan egyenletesen fogsz fogyni, de hogy honnan mennyit az genetika és testalkat kérdése.

Egy jó mozgás, pl 40-60 perc tempós gyaloglás (aerob) segít a fogyásban de semmilyen mozgással nem lehet fogyni megfelelő étrend nélkül.

Szálkásító étrend kell ha az izom megtartás és a zsírvesztés a cél. (kis fokú izomleépülés elkerülhetetlen)

2014. aug. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!