Ha este 6 utan mar nem eszek, lefogyok egy kicsit?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 14:10
11/22 anonim válasza:
Este 6 után levegőt se veszel?Csak mert a megfelelő tápanyagbevitel 6 után is legalább annyira fontos, mint a levegővétel,igaz a hiányában nem halunk bele egyből (forrás Sárga k.).
12/22 anonim válasza:
Megint egy porázra kötött, sárgakapszulás fickó...:))
13/22 anonim válasza:
A testépítők esznek a legtisztábban!
14/22 anonim válasza:
:-)) Azok eszik a legtöbb dögöt...méghogy tisztábban:))
15/22 anonim válasza:
Igen, képzeld ők esznek a legjobban, szerinted honnan szereznek akkora izomtömeget?
16/22 anonim válasza:
Igazad van, a süti(cukor) evés sokkal jobb! A Jóisten is arra teremtett minket...
17/22 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy szerinted honna szereznének olyan nagy izomtömeget ha rosszul kajálnának?
18/22 anonim válasza:
Az nem neked Sztrít, hanem a másik 67-nek. Én testépítő vagyok. :-)
19/22 anonim válasza:
Miért rakod össze a hatalmas izomtömeget az egészséggel?Gondolod az egészséges hogy magadba túszkolsz egy csomó tápos állatot, meg annyit eszel mint egy hadsereg katona...?! Manapság már eléggé nehéz eldönteni hogy mi az egészséges, de meggyőződésem, hogy nem az amit a testépitők gyúrnak magukba...Azthiszem az egészséges az ha valaki 100 %-ba bió dolgokat fogyaszt és Úgyanúgy bió termékeket használ nem csak a belsőszervei egészségére, hanem a külsőjére is.Sőt a lakását sem vegyszerezi takaritáskor, olyan termékeket használ ami nem csak rá de környezetére sincs rossz hatással. Nem is azzal van a baj hogy valaki döglött állatot eszik, hanem azzal hogy pl egy tápos csirke élete 45 nap, de amit te nevelsz fel az 5 hónapos...(ugyanabba a súlyba).Az izük sem egy, sőt még a szinűk sem.
20/22 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy a süti jobb.Azt sem hogy a hús rossz.Csak nem mindegy hogy milyen körülmények között élt az az állat és az sem mindegy hogy mennyit eszel belőle.
De mindenkinek más tapasztalata és véleménye van, én elfogadom, csak Ne Állitson olyat ami nem feltétlenül igaz.Nem hiszem testépitőkém hogy csokit vagy sütit soha nem ettél...áhh .Nem kell hogy elhitesd mindenkivel hogy pattansz el az egészségtől.:-)Egy teljes kivizsgálás igen csak meghökkentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!