Miért nem ttelít el a puffasztott rizs/kenyér?
Figyelt kérdés
a barátnőm azt mondta amikor ő fogyózott megevett kettőt és tele volt bőven, én meg meg se érzem ha eszek belőle, kicsit se vagyok kevésbé éhes tőle.. Azért inkább ezt egyem mint kenyeret?2010. jan. 14. 19:20
1/8 A kérdező kommentje:
bocsánat! Egy t-vel a telít, és nem puffasztott kenyér, hanem puffasztott búza :D
2010. jan. 14. 19:20
2/8 anonim 

válasza:

Igyál rá bőven folyadékot,hátha jobb lesz.
3/8 anonim 

válasza:

sok folyadék is kell hozzá! Én is csinálom
4/8 A kérdező kommentje:
szerintem elég sok folyadékot iszom, napi 2-2,5 litert. Vagy úgyértitek hogy miközben eszem akkor igyak?
2010. jan. 14. 19:44
5/8 anonim 

válasza:

ne kenyeret egyél ha fogyni akarsz könyörgöm, az nagyon hízlal, tele van szénhidráttal. sok gyümölcsöt egyél almát teljes kiörlésű kenyeret csirkét salátákat
6/8 anonim 

válasza:

Így van,akkor is igyál amikor eszed.Csak úgy tud eltelíteni.
7/8 anonim 

válasza:

A kenyér meg a rizs egyáltalán nem fogyokurás kaja.
Egyél valami mást gyümit, dobj össze egy salátát, zabpelyhet ezzeket is lassan jól megrágva edd és mellé is igyál vizet.
8/8 anonim 

válasza:

puffasztott rizs CH tartalmának nézz utána! Persze még mindig jobb abból 1-2 szelet, mint egy karély fehér kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!