Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem ttelít el a puffaszt...

Miért nem ttelít el a puffasztott rizs/kenyér?

Figyelt kérdés
a barátnőm azt mondta amikor ő fogyózott megevett kettőt és tele volt bőven, én meg meg se érzem ha eszek belőle, kicsit se vagyok kevésbé éhes tőle.. Azért inkább ezt egyem mint kenyeret?
2010. jan. 14. 19:20
 1/8 A kérdező kommentje:
bocsánat! Egy t-vel a telít, és nem puffasztott kenyér, hanem puffasztott búza :D
2010. jan. 14. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Igyál rá bőven folyadékot,hátha jobb lesz.
2010. jan. 14. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
sok folyadék is kell hozzá! Én is csinálom
2010. jan. 14. 19:40
 4/8 A kérdező kommentje:
szerintem elég sok folyadékot iszom, napi 2-2,5 litert. Vagy úgyértitek hogy miközben eszem akkor igyak?
2010. jan. 14. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
ne kenyeret egyél ha fogyni akarsz könyörgöm, az nagyon hízlal, tele van szénhidráttal. sok gyümölcsöt egyél almát teljes kiörlésű kenyeret csirkét salátákat
2010. jan. 14. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Így van,akkor is igyál amikor eszed.Csak úgy tud eltelíteni.
2010. jan. 14. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:

A kenyér meg a rizs egyáltalán nem fogyokurás kaja.

Egyél valami mást gyümit, dobj össze egy salátát, zabpelyhet ezzeket is lassan jól megrágva edd és mellé is igyál vizet.

2010. jan. 14. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
puffasztott rizs CH tartalmának nézz utána! Persze még mindig jobb abból 1-2 szelet, mint egy karély fehér kenyér.
2010. jan. 14. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!