Fogyókúra okozhat fáradságot, kedvetlenséget?
Pár napja fáradtnak, kedvetlennek érzem magam.
Kb 7 órát szoktam aludni. 12 kgtől megszabadultam az évben utóbbi 1 hónapban ebből 4et adtam le kb
Amúgy zsírszegény ételek, kevés ch sok fehérje rengeteg aerob és kondi ha érdekes.
Mert mondjuk normálisan kéne csinálni.
Figyelj, elképezelem mit csinálsz.
Zsírszegény ételeket eszel, nincs energia, illetve a zsírban oldódó vitaminok csak úgy átmennek rajtad. 1 gramm fehérje 4ch így a kevés ch sok fehérje igen rossz elgondolás. Rengeteg aerob és kondi. A testnek kell a pihenés a regeneráció, a súlyzóst edzést fogadok megint rosszul csinálod, lefogadom, hogy kimaradt a 2-3 hónapos átmozgató edzésterv.
És a legnagyobb, fogyókúra. A fogyókúra fogalmát felejtsd el.
Persze hogy okozhat, túledzetted magad, nem tudtál regenerálódni. Az alap elképzelésed az jó és gratula hogy ennyit fogytál. Csak arányokkal van baj és elképzelhető hogy a kajálással is.
A fehérje az maradjon testsúly kilogrammonkét 1.5-2 gramm a CH-t szerintem felviheted 2-3 grammra a zsír 1g és a kondit 2 hétig bekéne fejezni csak aerob addig. Hízni továbbra sem fogsz mert kalória minuszban vagy.
Reggel meg erős multivitamin, aerob után is mehet azonnal fehérje t.k x 0.5g (60 kilós embernél 30g) Pihenj bőven :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!