Hasznos, illetve nem káros?
Figyelt kérdés
Naponta 2x40 percet futok. 11-16 óráig eszem. Reggel 9kor és este 6kor futom. Tegnap ettem egy tányér levest, egy szelet sülthúst és 5 pici sütit. Eddig többet ettem, futás nélkül. 80 kg vagyok.
Ez használni fog valamit, illetve nem káros valamilyen módon? 16kor eszem, és másnap 9kor megyek futni, és előtte nem eszem semmit. Gyengének éreztem magam nagyon, nehezen ment.
Teljesen egészséges vagy/és fix étrendet nem tudok magamnak kialakítani bizonyos okok miatt, ezért többnyire az időn és mennyiségen tudok változtatni Ti mit tanácsoltok? Mit gondoltok erről?
2014. aug. 18. 11:14
1/4 A kérdező kommentje:
5~ km. a táv.
2014. aug. 18. 11:14
2/4 anonim válasza:
Mennyit olvastál utána a dolgoknak? Csak mert kész katasztrófa amit csinálsz.
3/4 Osynho válasza:
Miért nem eszel 16 óra után? Persze, hogy gyenge vagy, épp leépíted magad teljes erőbedobással. :)
4/4 anonim válasza:
Koplalásnál persze, hogy erőtlen vagy, a többi káros hatásról már ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!