Ti hogy tudtok a fületekben fülhallgatóval futni?
Figyelt kérdés
Nekem mindig kiesik :D2014. aug. 17. 21:43
1/10 anonim válasza:
dettó ugyanez a probléma...látom embereket, hogy fülhallgatóval futnak, nekem meg egy lépés után kiesik.
2/10 anonim válasza:
Én olyat vettem ami nem esik ki :D vagy fejhallgató
3/10 anonim válasza:
2-es: és milyen az a fülhallgató, ami nem esik ki? csak mert engem is bosszant a kérdés
4/10 anonim válasza:
Kicsi a fülem :) nekem ottmarad.
5/10 anonim válasza:
én olyan agyba dugossal futok :) az nem esik ki.:)
6/10 anonim válasza:
Én is "agyba dugóssal" futok és nekem sincs gondom vele. :D
7/10 anonim válasza:
nekem pont hogy az agyba dugós esik ki, már séta közben is. sőt bele sem megy nagyon. ez személyfüggő szerintem.
8/10 anonim válasza:
Utolsó: próbáltad már a fülhallgató szilikon gyűrűjét eggyel kisebbre cserélni? Lehet, hogy azért esik ki, mert túl nagy a füledbe az a méret, amit használsz.
9/10 anonim válasza:
Nekem voltak olyan fulbe dugosaim, amik kiestek, ilyenkor feltettem egy fejpantot, ami felfogja az izzadtsagot es a fulemben a dugokat :)
10/10 Andizsuzsi válasza:
Nekem van sportfülim, amit a fülkagylóra kell "akasztani", és nem esik le/ki. Bár én nem szeretek fülesben futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!