Rettentően nagy a stressz rajtam, fogyókúrázom, mert dagadt vagyok, és igenis teszek és még szeretnék is tenni azért, hogy egyszer büszkén nézhessek a tükörbe, de?
ma itthon voltam és annyit de annyit ettem, tényleg nagyon sokat, azt hozzá szeretném tenni, hogy 1! hete nem voltam nagy WC-n ez is kikészít, annyira fájt a gyomrom, hogy kb azt éreztem, hogy szétszakad, ma hogy sokkal többet ettem, édességet is, végre sikerült, de ugye a mai naptól nem hízok? Azt tudom, hogy holnapra puffadok majd, de szeretnék tovább fogyni és decemberre 55 kg-san büszkén állni a fenyőfa mellett?
23/L 165cm és 72kg(tudom, hogy rettentően dagadt vagyok, kérlek ne szidjatok le, hogy ilyen fiatalon ekkora stb stb, nekem se jó
Mintha magamat hallanám.
Sokszor napokig nem tudok wc-re menni, meg kell innom 1 liter rostos gyümilevet, vagy enni valami nehezet.
Én is 55 kg szeretnék lenni.
Most 163 cm vagyok és 73 kg.
Nagyon el vagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!