A képek alapján hány kg-ot kell fogynom ahhoz, hogy a blézer újra beérjen, és csinosan álljon rajtam? Milyen tanácsokat tudsz nekem adni testsúlycsökkentéshez?
Tetemes súlyfeleslegtől kell megszabadulnom. (A bmi-m 33,3) Ma úgy döntöttem, hogy elég a tespedtségből, drasztikus életmódváltásra lesz szükségem.
Ugyanakkor magamról tudom, hogy könnyebb úgy a dolgom, ha kisebb, elérhető célkitűzéseim vannak, és ha az már megvan, akkor léphetek a következő szintre.
Első lépésként előkotortam a szekrényből az alábbi blézert (hihetetlen, hogy tavaly ilyenkor ez még jó volt rám), és azt tűztem ki magam elé, hogy ebbe belefogyok. Egyébként ez európai 42-es méretű blézer.
Mennyi idő alatt lehet ezt elérni, és hogyan?
Kb ugy tunik, hogy 10 centi minusz kellene a derekadbol, hogy kenyelmes legyen es jol alljon. Hogy ez hany kilo, nehez megmondani, attol is fugg, honnan kezdesz el fogyni elsokent. Valahol 7-12 kilo kozotti fogyas hozhat ilyesmi eredmenyt.
Jol teszed, hogy kisebb, eleheto celokat tuzol ki magad ele, igy mindenkeppen konnyebben fog menni. Nagyobb testsulybol 7-12 kilot kb. 2 honap alatt le lehet fogyni tul nagy megeroltetes nelkul.
A finomitott szenhidratok fogyasztasat keruld, lassan felszivodoakat egyel mostantol, kb 2g-nyit testomegkilogrammonkent (tehat ha pl. 80 kilo vagy, akkor 160 g), ugyanennyi feherjet is, es kb. 50-60 gramm zsirt. Melle mozogj valamilyen aerob mozgasformat (gyors seta, biciklizes, ellipszis trener stb.) 45-60 percet legalabb hetente 4-szer.
Sok sikert!
Szerintem egy 10-12 kg mínusszal jó lenne rád.
Megmondod amúgy, hogy hány cm-kg vagy most?
Köszönöm.
155 cm magas vagyok, és jelenleg 80 kg. :(
Ja, és 41 éves nő vagyok.
Gondolom, 25-30 kg között van a súlyfeleslegem,de ha sikerül 60 kg alá csökkenteni a testsúlyomat, már elégedett leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!