Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy csináljam? Amennyit...

Hogy csináljam? Amennyit bírok, vagy szériákat?

Figyelt kérdés
Szoktam járni futni 30-40perceket kb. fél éve, és súlyzózok is egy hónapja kb. viszont nem tudom, hogy hogy csináljam a súlyzózást? Csináljak szériákat, vagy nyomjak annyit belőle, hogy teljesen lefáradjak? Attól függ, mit szeretnék? Elsősorban felszedni izmot, majd a tavasz folyamán leadni a zsírt ami maradt rajtam (főleg a hasam az, ami vészes :\ ). Szerintetek sikerülhet? Nem eszek édességet, zöldséget szoktam meg gyümölcsöt, húst és fehér lisztes dolgokat mellőzöm! Mondjuk szeptemberre így elérhetem amit akarok? 14/F Új suli lesz szeptemberre és szeretnék jó benyomást kelteni... :P A lányoknál :D Esetleg min változtassak? KONDITEREMBE nincs lehetőségem járni! És nem is akarok, zavar ha néznek edzés közben!
2010. jan. 13. 16:17
 1/1 anonim válasza:

....14 évesen még javában fejlődésben vagy, egyszerü a képlet... egyél... !ne hamburgert, meg chipset, meg kólát,!

A hús fontos főleg a a csirkét ajánlanám, szénhidrátnak pedig a rizst. Bár gondolom és ezt a korodból asszociálom le még azért "házi koszton" vagy...ne aggódj azzal sincs semmi baj... egyenlőre megfelel..

Ha izmot akarsz felszedni enned kell, természetesen az edzés mellett..ha jól és jót kajálsz és az edzésed is megfelelő, nőni fogsz... ne legyél türelmetlen, legyen edzésterved, ne siettess semmit, minden fog jönni a maga idejében,... de ne a lányok miatt csináld hanem azért h egészséges erős és kitartó ember legyél...

..ajánlanám www.scitec.hu ---- fórum---- vagy interaktív tv-k, Vörös Zoltán tv-je... neki tedd fel a kérdést ő segít, választ ad.. Sok sikert!

2010. jan. 13. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!