Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan és milyen mozgásba és...

Hogyan és milyen mozgásba és diétába kezdjek bele, ha legalább 18-20 kg-tól szeretnék megszabadulni?

Figyelt kérdés
Áprilisban szültem, a terhességem alatt felszedtem 20 kg-t és ettől szeretnék megszabadulni. A terhességem előtt semmi baj nem volt a súlyommal, 165 cm-hez 72 kg voltam, és nekem az úgy pont jó volt. Az előtt soha nem sportoltam és enni is normálisan ettem, nem igazán igazodom el a diéták között. Jelenleg 89 kg vagyok és szeretnék visszafogyni 72 kg-ra. Hogyan kezdjem?

2014. aug. 11. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szoptatsz még? Ez az első és legfontosabb kérdés.
2014. aug. 11. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, már nem szoptatok.
2014. aug. 11. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor az első a mozgás, futás biciklizés heti 3-4szer legalább 40perc. Mellé szénhidrátszegény étkezés tobbszor keveset, sok fehérje, sok folyadék.
2014. aug. 11. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
A 72 is sok a magasságodhoz.De leginkább mozgással tudsz fogyni zsirból.sok sikert
2014. aug. 12. 08:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Első és második válaszoló, köszönöm a válaszotokat Kedves Hilduci, köszönöm, de én tökéletesen éreztem magam a 72 kilómmal és a tükörbe látott képpel is tökéletesen elégedett voltam. Nem szeretnék nádszál kisasszony lenni.
2014. aug. 12. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Rendben, ne haragudj én nem akartalak megsérteni.Csak én 173cm magass vagyok és 70 kilóson láttam a sok fölösleget magamon.És nem tetszett, de attól te még jól érezheted magad ugyanannyi kilóson:-)
2014. aug. 12. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem elitélendő, hogy nem akar csontkollekcio lenni. Az a lényeg, hogy mindenki jol érezze magát a bőrében..:-)
2014. aug. 12. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!