Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák a belső combomon...

Hogyan tudnák a belső combomon lévő zsírt leadni?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok 170 cm és 53 kg:S

A hasamon nincsen zsír,de a lábaim kényes területek,nem is az ,hogy vastagok de a belő combomon van egy kis learakódótt zsír.Hogyan tudnám leadni?

2010. jan. 13. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudnák a belső combomon lévő zsírt leadni?"

??? Mi ez a mondat?

Tanulj meg normálisan beszélni, legyen érettségid, az többet ér, mint hogy 13 évesen (!) a combodon problémázol, amin valószínűleg egy deka zsír sincs 170 cm-rel, na meg 50 kg-mal. Tudod... az érettségi nem vész el, és még át sem alakul, de a testeden lévő zsír annál inkább.

Egyébként a lábemelgetés hatásos, hogy ne kövezzenek meg, amiért még csak rendes választ sem adok az egyébként nem normális kérdésre. Fogyókúrával biztos nem fog menni, tornázni kell, legalább lesz rajtad valami izom is...

2010. jan. 13. 16:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocsi félre írtam:S

Amúgy köszi a választ

2010. jan. 13. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:

kedves első válaszoló!

Egy betűt írt félre szegény lány, és ha nem vennéd észre majd' egymás alatt vannak, de veled sosem fordul elő ilyen..

ku.va büszke lehetsz az érettségidre, ha már arra képes vagy h nem gépelsz félre.., és különös tehetséggel oltasz le egy 13 éves kislányt. gratulálok!csak így tovább

amúgy csajszi, annyiban igaza van az első válaszolónak, hogy butus vagy:) 170 cm 53 kiló? az nem h sok, még kevés is. Én 170cm vagyok és 67 kiló, és még így sem lehet rám azt mondani hogy akár csak duci lennék.. :) ne koplalj, de a mozgás csak segíthet!:)

2010. jan. 13. 18:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)))
2010. jan. 13. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
énis 13 vok 162cm& 52 kg. és nemis vaok kövér.lehet h úgy hangzik de eleget sportolok.szal biztos h nincs semmi baj a belső comboddal...uhh'
2010. jan. 13. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem megbántani akartam, vagy dicsekedni, csak befolyásolni. Hogy ne hagyja veszni az életét ilyenek miatt. Hajrá! :)
2010. jan. 13. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
második: akkor elnézést!:)
2010. jan. 13. 21:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm:)
2010. jan. 14. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!