Valaki rendeli a teletáltól az update menüt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 16:15
3/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Mióta eszed? Fogytál-e vele már?
2. válaszoló: Egyáltalán nem drága, van olcsóbb is közte és van drágább is, te magad választod ki ízlésed szerint
2010. jan. 12. 16:44
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, nem azért eszem, hogy fogyjak, hanem mert a cégnél a teletáltól lehet rendelni és már untam a sima kajákat, az update finomabb, ízletesebb nekem:)
És nem fogytam, mert ettől éhesebb vagyok este sajnos, sőt már haza fele menet is majd éhen halok:))
5/5 anonim válasza:
Én két éve egész hónapra rendeltem napi ötszöri étkezést bele értve a hétvégét is.Ugy nagyon drága volt és nem használt,nem fogytam egy dekát sem és még állandóan felfújódtam is tőle, ami azért furcsa mert utána magam állitottam össze a kódok alapján és én főztem meg úgy fogytam tőle pedig én hiszek a Norbi életmódban, azóta biztos sokat változott és jobb lett. Próbáld ki egy hétig,ha használ folytasd nem drágább mint a többi. És, hogy egészségesebb az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!