Segitség! Hogyan tudnék 96-os csipőből 3 centit faragni?
Testsúlykilogrammonként 2-3g fehérje, 1-1.5g szénhidrát és 1g zsír (50% telített 50% telítetlen).
Edzések után azonnal fehérje bevitel, t.k x 0.5g (70kilós embernél 35g). Protein turmix a leggyorsabb pl. Iso Whey Zero vagy valami hasonló amiben magas a fehérjetartalom.
Erre a kis időre csirkemell, párolt zöldség páros plusz kis rizs szénhidrátnak. Napi 1 teáskanál lenmagolaj és 1.000 mg C-vitamin minimum.
Nekem soknak tűnik az edzés, szinte nincs idő a regenerálódásra.
Az elso valazolonak koszonom szepen:)
A masodiknak pedig, kepzeld nem unalmas az eletem, keszulok krt nyelvvizdgamra, ketnaponta alszanak nalsm ismeroseim, ezen kivul mint irtam tancolok is, sak gondoltam megkerdezem ami ugy 5 percembe telt, de latom neked eleg unalmas ahhoz hogy velem foglalkozz. Ez egy olyan oldal, ahol lehet kerdezni es masok segitenek, hat nem tudom te miert vagy itt mert segiteni azt nem tudsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!